12 juli 2016

Rode adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen 2016

Adidas heeft rode adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen officieel gelanceerd. Deze rode adidas X16+ PureChaos maken onderdeel uit van het Speed of Light Pack 2016 Pack. Dit Pack vormt het eerste Pack van adidas voor het nieuwe seizoen (2016-2017). Ook Ace en Messi voetbalschoenen maken deel uit van het nieuwste pack. Op de rode PureChaos voetbalschoenen zullen in de beginfase van het seizoen 2016-2017 sterspelers als Suarez, Robben, Bale en Morata schitteren. De schoenen vormen de opvolger van de zilveren X16+ Pure Chaos. Deze voetbalschoenen zijn meer dan geschikt voor voetbalspelers die pure chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! De nieuwste adidas X16+ voetbalschoenen tonen een rood design. Dit houdt in dat zowel de bovenlaag, zoolplaat, binnenzool en enkelsok rood zijn. Wel is langs de buitenkant een zilver adidas logo zichtbaar. Op de binnenkant is een rood X logo gedrukt. Deze rode voetbalschoen bevat de bekende sok. Ook de opvallende groeven komen op de bovenlaag van dit exemplaar terug. Ben je benieuwd uit welke materialen en technieken deze voetbalschoenen bestaan. Lees hieronder meer informatie over de voetbalschoenen en check ook waar ze verkrijgbaar zijn. Cause chaos and be the difference!

Technieken en materialen rode adidas X16+ Pure Chaos Speed of Light voetbalschoenen

De nieuwste generatie X Pure Chaos schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 201 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het TechFit compressie bovendeel. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Ook nieuw aan de adidas X Pure Chaos voetbalschoenen is het Purecut Sock Systeem. Dit systeem verbergt de veters. De schoen is op deze manier nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de rode adidas X16 Pure Chaos voetbalschoenen uit het Speed of Light Pack.

Rode adidas X16 Speed of Light voetbalschoenen kopen

Adidas X16 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Rode Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen (1)

Rode Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen 2

Rode Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen 3

Rode Adidas X16plus Pure Chaos Voetbalschoenen 4