29 november 2016

Rode Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen complementeren red limit collectie Adidas

Het limiet is bereikt. Adidas complimenteert haar nieuwe red limit collectie met gruwelijke rode Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen. Het design van deze chaos kicksen sluit volledig aan op het uiterlijk van het pack, waarin rood centraal staat. Terwijl deze collectie nieuwe Ace en COPA lijnen aanbiedt, vult de X lijn deze collectie aan met X16 schoenen. Fans van de X collectie zullen dus nog even moeten wachten op een nieuwe generatie. Aangezien het om fantastische Pure Chaos voetbalschoenen gaat met een fantastisch uiterlijk is dat geen enkel probleem.

Deze voetbalschoenen zijn geschikt voor aanvallers die pure chaos moeten creëren in de verdediging van de tegenstander! Het zijn de kicksen voor de speler die met zijn onvergelijkbare snelheid de bal eerst bereikt en de verdediging vernedert door het creëren van totale wanorde en verwarring. Deze nieuwste Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen worden tot het einde van dit jaar gedragen door X16+ Pure Chaos voetballers en koop je nu in de officiële store van Adidas. Maximale snelheid, dat wil jij toch ook?

Red limit Adidas X16+ Pure Chaos voetbalschoenen

Het design van deze red limit X16+ Pure Chaos kicksen straalt al een en al snelheid uit. De voorvoet en minddenvoet zijn rood van kleur. Richting de hak loopt deze kleur geleidelijk over in zwart. Ook de aanwezige enkel, beter bekend als het Purecut Sock Sytem. bevat een combinatie van deze 2 kleuren. Het effect dat we langs de zijkanten van de schoenen zien, zien we ook terug op de zoolplaat. Het design lijkt op deze wijze in te spelen op de naderende Kerst. Een periode waar bijvoorbeeld in Engeland op Boxing Day grote wedstrijden op het schema staan!

Red Limit Adidas X16+ Pure Chaos Voetbalschoenen 2

Het meest in het oog springende aan deze Pure Chaos voetbalschoenen is het ontbreken van de veters. Deze technologie wordt het Purecut Sock Systeem genoemd en brengt je voet nog dichterbij de bal, zodat je een betere touch krijgt. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Dit is echter niet het enige voordeel van deze X16+ schoenen. De voetbalschoenen zijn ook een TechFit compressie bovenlaag rijk. Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Alsof dit genoeg is kent de bovenlaag ook een laagje NSGDeze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. 

Red Limit Adidas X16+ Pure Chaos Voetbalschoenen

Waar wacht je nog op? Scoor direct deze voetbalschoenen. Deze red limit X16+ Pure Chaos kicksen kennen een prijs rond de € 299,95. Ben jij echter opzoek naar goedkopere voetbalschoenen? Geen probleem! Deze X16 schoenen zijn ook verkrijgbaar in goedkopere varianten in de officiële store van Adidas. Ook scoor jij deze voetbalschoenen bij Unisportstore!