Rood van boven, wit van onder. Adidas lanceert nieuwe voetbalschoenen voor s'werelds grootste voetballer Lionel Messi. Messi's voetbalschoenen, beter bekend als de Messi16+ PureAgility, maken onderdeel uit van de Red Limit collectie van Adidas. Deze Red Limit Messi voetbalschoenen spelen in op de beweeglijkheid van de Argentijnse sterspeler en kennen een heerlijk fris design. BACKED BY MESSI!

De adidas Messi16+ Pure Agility voetbalschoenen garanderen onweerstaanbare explosieve snelheid, maximale grip en niet geheel onbelangrijk, wendbare bewegingen. Hiermee maakt Messi het verschil. Jij ook? Check de nieuwe rode Messi kicksen in de officiële shop van Adidas.

456075

Het design van de Messi voetbalschoenen kennen een opvallend fris verloop. De bovenlaag is overwegend rood van kleur. Richting de zoolplaat toe loop dit rood echter voorzichting over in wit. Het zorgt voor een leuk effect en brengt Messi komende tijd alvast in Kerstmis-sfeer. Aan de buitenkant van deze schoenen zijn zwarte Adidas Trademark strepen gedrukt. Aan de binnenkant van deze schoenen komt echter een zwart Messi Trademark terug. De bekende enkelsok is volledig rood.

456076

Het eerste dat direct opvalt bij het zien van de voetbalschoenen is het ontbreken van de veters. Dit wordt bewerkstelligt door het Purecut Sock Sytem

. De schoen is dankzij deze technologie nog dichterbij de bal en zo krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Een ander opvallend element is de zogeheten honingraad structuur op de bovenlaag. ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het AGILITYKNIT bovendeel. Het AGILITYKNIT bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Zo kan je direct vlammen en hoef je de schoenen niet in te lopen. Een ongekend voordeel. Deze bovenlaag bevat tevens NSG, zodat je tijdens alle weersomstandigheden blijft genieten van de voordelen van een AGILITYKNIT bovenlaag. Natuurlijk ontbreekt de PUREAGILITY niet. Dit is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. De nieuwste Messi voetbalschoenen bevatten het sprintframe. Dit frame zagen we eerder terugkomen bij de F50 voetbalschoenen van adidas. Het sprintframe kent wel een vernieuwde uitstraling. De voetbalschoenen wegen 205 gram. 

Red Limit Adidas Messi 16+ Pure Agility Voetbalschoenen

Kasper Dolberg ging jullie voor. Hij besloot net als Messi de Messi16+ PureAgility voetbalschoenen te gaan dragen. Volg jij deze upcoming ster? Ga direct naar de officiële online store van Adidas en zorg dat deze Red Limit schoenen van jou zijn! De verkoopprijs van deze kicksen bedraagt 299,95. Ben je echter opzoek naar goedkopere voetbalschoenen? Geen probleem! Deze Messi collectie biedt ook goedkopere varianten. Deze 'Argentijnse' schoenen check je ook in de Unisportstore.