Mogelijk nieuwe adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen zijn uitgelekt. Het lijkt erop dat deze Gloro voetbalschoenen in juli gelanceerd worden door adidas. Foto's van het design van de uitgelekte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen beeldt een geheel design uit. De mogelijk rode Gloro 16.1 schoenen kennen een volledig rode bovenlaag. Verder tonen uitgelekte details langs de zijkanten van deze 16.1 voetbalschoenen rode adidas Trademark. Ook de zoolplaat is mogelijk in het bezit van deze kleur. Ben je benieuwd welke materialen en technieken deze Gloro 16.1 voetbalschoenen rijk zijn. Lees het hieronder?

Informatie adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer

en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. De zool van de nieuwste generatie Gloro voetbalschoenen is anders dan de zool van de Gloro 15.1, de eerste generatie Gloro voetbalschoenen. De zoolplaat van de 16.1 kent een traditionele noppenconfiguratie en zorgt voor een perfecte tractie op harde velden. Check hieronder de foto's van de nieuwste rode Adidas Gloro voetbalschoenen.

Adidas Gloro 16.1 kopen

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu in alle kleurstellingen en inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Rode Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen (2)

Rode Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 2 (1)