25 juli 2016

Pure Platinum Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen 2016-2017

Nike heeft Pure Platinum Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen officieel gelanceerd. De voetbalschoenen volgen de Nike Mercurial Superfly V Pitch Dark voetbalschoenen op. De nieuwste Mercurial Superfly V voetbalschoenen maken deel uit van het Elite Pack en gelden als de vierde Superfly V. Deze nieuwe generatie Superfly's voetbalschoenen werd eind maart van dit jaar gelanceerd. De Mercurial Superfly V voetbalschoenen van Nike zijn doorgaans uitermate geschikt voor wendbare, creatieve en snelle spelers. Niet voor niets schitteren sterspelers als Ronaldo, De Bruyne en Alexis op de Superfly schoenen van Nike. De Pure Platinum Mercurial Superfly V kennen een zeer opvallend ontwerp. De schoenen bevatten namelijk lichtgrijze, grijze, limoen groene en zwarte details. Zo is de bovenlaag overwegend lichtgrijs van kleur. Foto's van de schoenen laten richting de hak de kleur grijs zien. Dit komt tot stand door middel van een spectaculaire spikkelende overgang. Verder lopen over de witte bovenlaag verticale limoen groene en grijze strepen, terwijl deze bovenlaag ook een zwarte Nike swoosh met limoen groene omlijning kent. Bovendien kent het design een limoen groene zoolplaat. De zoolplaat laat een zwarte Nike swoosh zien. Opvallend: de binnenzool is turquoise van kleur! Hieronder lichten wij toe welke technieken en materialen deze Pure Platinum voetbalschoenen van Nike bezitten. Check ook de foto's!

Technieken en materialen Pure Platinum Nike Mercurial Superfly V voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly V kennen geen carbon zoolplaat meer, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Door het afscheid nemen van de carbon zoolplaat kent de voet een nog betere pasvorm in de schoenen. Ook heeft Nike bij de productie van deze voetbalschoenen veel aandacht geschonken aan het remsysteem. Dankzij het remsysteem van de Mercurial Superfly V moeten spelers meer vertrouwen hebben om tot stilstand te komen. Spelers hoeven zo minder na te denken om tot stilstand te komen, hetgeen zorgt dat spelers meer snelheid zullen maken. De zoolplaat kent een geheel vernieuwde positionering van de noppen in verschillende richtingen. Zo staan de noppen onder de hiel recht gepositioneerd om goed tot stilstand te komen. De noppen onder de voorvoet staan schuin gepositioneerd om zo goed weg te komen van de tegenstander. De Flyknit bovenlaag wordt gekenmerkt door een speed-rib 3D structuur. Dit moet de controle met de bal ten goede komen. Nike heeft gekeken hoe spelers contact hebben met de bal tijdens het maken van snelheid en hierop de structuur aangepast. Ook bekende technieken als ACC en Dynamic Fit komen terug op de nieuwe generatie Superfly's. De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Het doel van de Dynamic Fit Collar is om de voet en enkel te laten voelen als één lichaamsdeel, in plaats van de normale voetbalschoenen die stoppen bij de enkels. De Dynamic fit zorgt voor natuurlijkere bewegingen en minder irritatie aan het onderbeen.vCheck hieronder de foto's van de nieuwste Superfly Pure Platinum voetbalschoenen.

Nike Mercurial Superfly Elite Pack voetbalschoenen kopen

De Pure Platinum Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit het Elite Pack kan je vanaf een prijs van ongeveer € 300,- kopen in onderstaande shops. Deze schoenen zijn zowel voor (drassige-) grasvelden als voor kunstgrasvelden verkrijgbaar in bovenstaande shops. Directe levering en gratis verzending! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Pure Platinum Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen

Pure Platinum Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 2

Pure Platinum Nike Mercurial Superfly Voetbalschoenen 3