Nike heeft Pure Platinum Nike Magista Obra II voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Elite Pack en behoren tevens tot de nieuwe generatie Magista voetbalschoenen die reed gelanceerd werd. De nieuwste Pure Platinum Magista's volgen de Magista schoenen uit het Pitch Dark Pack op. Sterspelers als Götze, Matuidi en Luiz schitteren binnenkort op deze voetbalschoenen. De Nike Magista Obra II voetbalschoenen worden gedragen door voetballers met een meedogenloze creativiteit. De nieuwste hoge variant van de Magista's kent een zeer opvallend design. Deze Magista Obra II voetbalschoenen bevat de kleuren lichtgrijs, grijs, zwarte, turquoise en limoen groen. De bovenlaag is overwegend lichtgrijs. Ook op deze bovenlaag is de heatmap zichtbaar. Deze laat zien waar voetballers het meest contact met de bal hebben. De heatmap bevat de kleuren turquoise en limoen groen. Langs de zijkanten is tevens een Nike swoosh zichtbaar. Deze is zwart, maar kent daarnaast ook een limoen groene omlijning. De veters van deze voetbalschoenen bevatten ook deze opvallende kleur. Verder bevatten deze Magista's uit het Elite Pack een donkergrijze Dynamic Fit Collar. Waar de binnenzool turquoise van kleur is, daar is de zoolplaat grijs van kleur. Bekijk hieronder de foto's van de voetbalschoenen. Deze geven je nog een betere indruk van het nieuwste design van de tweede generatie Magista schoenen. Lees hieronder tevens alles over welke materialen en technieken Nike heeft toegepast.

Kenmerken Nike Magista Obra II Pure Platinum voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Nike Magista Obra II schoenen is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De nieuwe generatie Obra voetbalschoenen kent een vernieuwde Dynamic Fit Collar. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort. Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte te geven. De bovenkant van de Nike Magista Obra II schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, komt niet tot uiting komt in een 3D structuur (de honingraat structuur). De bovenlaag kent een vernieuwde 'Ball-texture' die minder opvallend is, maar wel een grover ontwerp kent en zorgt voor een perfect balgevoel. De bovenlaag kent vanaf nu meer reliëf.  Het voordeel hiervan is dat de bal nog preciezer aanvoelt bij een schot of aanname. In de vernieuwde bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. Ook kennen deze voetbalschoenen een vernieuwde zoolplaat die 4 rechthoekige en 10 ronde noppen kent. De noppen hebben verschillende vormen op verschillende plaatsen op de zool van de schoen. Deze bodemplaat is zo ingericht dat de zool ondersteunt bij een krachtige versnelling.

Pure Platinum Nike Magista Obra II Elite Pack voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Magista Obra II voetbalschoenen kan je alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!


Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Pure Platinum Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen

Pure Platinum Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen 2

Pure Platinum Nike Magista Obra Ii Voetbalschoenen 3