14 juni 2016

Pure Platinum Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen 2016-2017 uitgelekt

Nike zal na Euro2016 min augustus 2016 mogelijk Pure Platinum Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen lanceren. Uitgelekte foto's tonen een zeer opvallend design voor de voetbalschoenen die uitermate goed geschikt zijn voor de wendbare spelers die bovendien dodelijk willen zijn voor de goal. Niet voor niets schitteren sterspelers als Rooney en Kane op de Phinish schoenen van Nike. Het uitgelekte design van de nieuwe Pure Platinum voetbalschoenen bevat de kleuren lichtgrijs, grijs, zwarte en limoen groen. De bovenlaag is mogelijk overwegend lichtgrijs. Langs de zijkanten keert hoogstwaarschijnlijk het zig-zag design terug. Dit design bevat mogelijk zwarte en grijze accenten. De opvallende kleur limoen groen keert naar waarschijnlijkheid terug als omlijning van de zwarte Nike swoosh op de neus en hak. Verder lijken ook de veters en zoolplaat deze opvallende kleur te bevatten. Ben je benieuwd welke materialen en technieken de Hypervenom Phinish rijk zijn. Lees het hieronder!

Materialen en technieken Nike Hypervenom Phinish Radiant voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kennen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Zo zijn de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om de voet vallen. Zo voelt het balcontact natuurlijk aan. Het paarse bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De NikeSkin technologie zorgt bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent. Op deze manier worden de voetbalschoenen dus niet zwaarder. De All Conditions Control technologie (ACC), welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De tevens fluorescerend gele binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phinish zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! Check hieronder foto's van de uitgelekte Hypervenoms!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Pure Platinum Nike Hypervenom Phinish Voetbalschoenen (1)