12 februari 2016

Puma Re-Issues v1.06 voetbalschoenen

Ter ere van het 10-jarig bestaan van de Puma evoSPEED voetbalschoenen heeft Puma de bekende Puma Re-Issues v1.06 voetbalschoenen uit 2006 gelanceerd. De lancering van de Puma Re-Issues v1.06 voetbalschoenen pas precies binnen een nieuw initiatief van Puma: oude bekende voetbalschoenen lanceren in een nieuw jasje. Destijds werden de rode Puma Re-Issues v1.06 gedragen door sterspelers als Samuel Eto'o, Robert Pires en Alexander Hleb. Hleb verscheen dit jaar zelfs nog op de originele rode v1.06 schoenen. De opnieuw uitgebrachte schoenen van Puma kennen een overwegend rode bovenlaag. De zwarte veters zijn niet zichtbaar. Langs de buitenkant loopt een groot wit Puma trademark logo. Het logo van Puma komt aan de binnenkant terug, is rood en kent een witte omlijning. De zoolplaat is zwart en kent tevens een Puma logo onder de voorvoet. De herboren Puma v.06 voetbalschoenen zijn opvallend genoeg in het bezit van dezelfde technieken en materialen als waar de Puma v.06 in 2006 van in het bezit waren. Nieuwsgierig? Lees het hieronder!

Materialen en technieken Puma v1.06 voetbalschoenen

De Puma voetbalschoenen kennen een Scholler ConTec bovenlaag. Het materiaal is licht en bevorderd het blote-voeten-gevoel. Een koolstofvezel zoolplaat met een unieke noppenconfiguratie houdt tevens de voetbalschoenen licht in gewicht. Deze unieke zoolplaat met noppenconfiguratie verbetert acceleratie en verhoogt de snelheid op FG ondergronden. De rode Puma v1.06 voetbalschoenen verschijnen slechts in beperkte oplage op de markt. Wees er dus snel bij. Check hieronder de foto's van de opnieuw uitgebrachte voetbalschoenen en geef uiteraard even je mening.

Rode Puma v1.06 kopen

De rode Puma v1.06 voetbalschoenen zijn vanaf nu te koop in de online store van Unisport. De prijs van deze schoenen bedraagt € 275,- en is enkel verkrijgbaar in volwassen maten en voor FG ondergronden.

Koop het hier...

Rode Puma V 1.06 Voetbalschoenen

Rode Puma V 1.06 Voetbalschoenen 2

Rode Puma V 1.06 Voetbalschoenen 3