3 april 2018

Puma lanceert Puma ONE 18.1 voetbalschoen uit het Frenzy pack

Puma heeft deze week het allerlaatste voetbalschoenen pack voor dit seizoen gelanceerd. In dit pack mag natuurlijk de Puma ONE 18.1 niet ontbreken. Het gaat hierom het zogeheten ‘Frenzy Pack.’ Net zoals bij eerdere generaties van de Puma ONE voetbalschoenen is ook deze schoen ontworpen om snel en explosief te kunnen zijn op het veld. Bekende voetballers die bekend staan om deze eigenschappen zijn: Agüero, Balotelli en Fábregas. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze sterspelers hun wedstrijden spelen op de Puma ONE 18.1 voetbalschoenen. De nieuwe Puma ONE is natuurlijk ook weer ontwikkeld met de nieuwste materialen en technieken! Ben jij nieuwsgierig naar het design en de kenmerken van de voetbalschoen? Check de details van deze geweldige voetbalschoen hieronder!

Nu al helemaal weg van deze geweldige voetbalschoen? Dan is het nu al mogelijk om deze schoen te kopen in DEZE WINKEL!

Design van de Puma ONE voetbalschoenen

De Puma ONE is niet alleen ontworpen voor de snelste voetballers van deze planeet, het design van de voetbalschoen ziet er ook nog eens ontzettend snel uit. De schoen heeft dezelfde kleurencombinatie als de andere voetbalschoen uit het Frenzy Pack, namelijk groen/blauw. Echter is de Puma ONE wel meer groen. De neus van de schoen is volledig groen en vanaf het midden van de schoen loopt er een blauw groen patroon over de schoen. Aan de achterkant van de voetbalschoen begint een witte baan welke steeds breder wordt en doorloopt naar de buitenkant van de schoen. Deze loopt tot en met het midden van de Puma ONE. Aan de binnenkant van de schoen staat het logo van Puma. De springende poema is natuurlijk ook niet weg te denken van de schoen. De schoen bevat ook een enkelsok. Deze enkelsok is blauw van de buitenkant en aan de binnenkant van de sok heeft hij de groene kleur. Om ook van deze schoen een echte topper te kunnen maken zijn er natuurlijk ook weer veel technieken gebruikt bij het ontwikkelen van de Puma ONE 18.1. Deze technieken worden hieronder verder toegelicht.

Kenmerken Puma ONE 18.1 voetbalschoenen

De Puma ONE bevat vele vernieuwde materialen en technieken. Eén van deze materialen is het kangoeroeleer wat wordt gebruikt voor de schoen. Dit speciale leer zorgt voor een perfect comfort. De schoen zit als gegoten aan je voet en je vergeet bijna dat je een schoen aan hebt. Dit geweldige comfort is niet het enige voordeel van het kangoeroeleer. Het leer zorgt namelijk ook voor een perfect contact met de bal. Hierdoor is je balcontrole ongeëvenaard. De hiel van de Puma ONE voetbalschoen is gemaakt van een combinatie van mesh en synthetische vezels. Deze combinatie creëert een stabielere pasvorm. Door deze stabielere pasvorm heb je een betere stabiliteit, maar het verbeterd ook de fitting. De veters van de voetbalschoen zijn vastgemaakt aan speciale support straps. Dit voor een verstelbare en verbeterde stabiliteit rondom de middenvoet.

Net zoals bij bijna alle Puma voetbalschoenen is ook de Puma ONE voetbalschoen uitgerust met de EvoKNIT sok. Door deze sok is de fitting tussen jouw voet en de schoen optimaal. Dit komt omdat het lijkt of de schoen onderdeel van je lichaam wordt. Het hybride bovendeel van de schoen versterkt dit systeem. Deze evoKNIT sok zorgt ook voor extra ondersteuning van je enkels waardoor het moeilijker is om door je enkels heen te gaan. De strakke fit die wordt ontwikkeld door de evoKNIT zorgt ervoor dat je balgevoel en je touch verbeterd en jij de held van het voetbalveld wordt. De zool van de Puma ONE voetbalschoen is uitgerust met de zogeheten RAPIDAGILITY outsole. Door deze technologie wordt de schoen extreem licht, hierdoor ben je sneller dan de tegenstanders. Deze technologie in samenwerking met de noppensamenstelling zijn enkel voor één ding aanwezig: SNELHEID. Door de combinatie van het design en de technieken waarmee de schoen is uitgerust zijn wij helemaal verkocht door deze geweldige voetbalschoen, u ook?

Puma ONE 18.1 voetbalschoen kopen

De Puma ONE 18.1 voetbalschoen biedt alles: fit, snelheid en touch. Ben jij helemaal weg van deze gave ‘snelle’ voetbalschoen uit het Frenzy Pack? Aarzel dan niet en bestel de Puma voetbalschoen in DEZE SHOP!