18 november 2019

Puma lanceert nieuwe Future Netfit 5.1 voetbalschoenen

Puma heeft deze week een nieuw pack gelanceerd, het FLASH pack. Waar je normaliter van een nieuw pack voetbalschoenen een nieuwe Puma ONE en een nieuwe Puma Future Netfit schoen zou verwachten, bevat het nieuwe Flash pack alleen nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen. Dit heeft een reden. Puma heeft deze voetbalschoen uitgerust met een aantal nieuwe baanbrekende technologieën. Uiteraard hebben deze schoenen ook weer een geheel nieuwe colourway! De Puma Future Netfit voetbalschoenen zijn de schoenen waarop sterren als Griezmann, Suarez, Reus, Umtiti, Lovren en Oblak bijvoorbeeld op spelen. Deze sterspelers spelen vanaf nu ook op deze nieuwe Netfit voetbalschoenen. Benieuwd? Check!

Wil je direct op de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen shinen? Deze kun je direct bestellen in deze winkel of DEZE SHOP! 

Design Puma Future Netfit voetbalschoenen uit het Flash pack!

Als PUMA een nieuwe technologie toevoegt aan de schoen, betekent dit ook dat de schoenen een ander cijfer krijgen. Deze week zijn dus de nieuwe Puma Netfit 5.1 voetbalschoenen geboren. De nieuwe schoenen van Suarez en Griezmann hebben direct ook een super opvallende kleur. De schoenen zijn namelijk lichtblauw. Hiermee vallen de spelers die op deze schoenen spelen dus direct lekker op! De naam van de schoenen is in een futuristisch lettertype toegevoegd op de hiel van de schoenen. Hier staat namelijk de tekst FUTURE in het zwart. Ook de vernieuwde hielplaat van de schoenen is zwart. Daar gaan we het straks duidelijker over hebben. De neus van de nieuwe Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen bevat ook een zwart vlak met daarin het Puma logo. Ook dit is een update die het Duitse sportmerk heeft doorgevoerd in de nieuwe kicksen. De upper van de nieuwe Puma voetbalschoenen uit het flash pack bevatten verder een camouflage achtige print, wat perfect past in het thema van de schoenen: FLASH! Nog steeds wordt de upper van de Puma Future Netfit voetbalschoenen gekenmerkt door de nettenstructuur van de upper en bevatten de schoenen een enkelsok! Wil je meer over de nieuwe technologieën van de Puma Future Netfit voetbalschoenen weten? Check!

Nieuwe technologieën Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen

De eerste update van de nieuwe Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen is het feit dat de upper (het bovenwerk) van de voetbalschoenen bestaat uit een volledig gebreid materiaal. Dit gebreide materiaal betreft een speciale garenmix, die zich ook nog eens aanpast aan de beweging van de voeten. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, maar ook dat het zorgt voor meer vrijheid. Wanneer je opeens van richting moet veranderen, uit moet wijken voor een tegenstander, of een creatieve actie wilt maken, dan werken de schoenen perfect mee. Met deze nieuwe structuur ben je nog behendiger. Kenmerkend aan de Puma Future schoenen is nog steeds het unieke vetersysteem van de schoenen. In de upper van de voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm!

De voorvoet van de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen is uitgerust met een extra vlak. Dit vlak wordt de door Puma de GripControl Pro-laag genoemd en zorgt ervoor dat je nog preciezer kunt schieten en passen met deze voetbalschoenen. Bovendien garandeert dit de perfecte aanname en eerste touch!

In de zoolplaat van de nieuwe voetbalschoenen van Puma heeft het Duitse sportmerk geen updates uitgevoerd. De zool is nog steeds heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe lichtblauwe Puma Future Netfit 5 voetbalschoenen kun je weer in verschillende versies bestellen. De versie met alles erop en eraan (de duurste dus) heeft een prijs van € 199,95 voor volwassenen en € 149,95 voor kinderen. Ben je tevreden met wat minder geavanceerde technieken, dan bestel je deze voetbalschoenen al vanaf € 64,95. De nieuwe Puma voetbalschoenen zijn weer in verschillende versies beschikbaar. Je kunt de schoenen bestellen voor natuurgras, kunstgras en ook om mee te zaalvoetballen. In de onderstaande winkels kun je deze nieuwe Puma voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!