30 september 2016

Puma lanceert nieuwe colorways voor oktober 2016

Een nieuwe periode van het jaar is ingegaan. Dit betekent dat ook het Duitse Puma natuurlijk niet kan achter blijven met de lancering van nieuwe voetbalschoenen. Puma heeft vandaag nieuwe kleurvarianten van de Puma evoPOWER en evoSPEED schoenen gelanceerd. In deze voetbalschoenen staan de kleuren opvallend wit, oranje en blauw en zwart centraal. Op de voetbalschoenen uit dit Puma Pack zullen vanaf vandaag sterspelers als Giroud, Balotelli, Griezmann en Aguero schitteren. Daar waar de Puma evoPOWER garant staan voor ongekend harde schoten met uiterste precisie, daar staan de evoSPEED's garant voor het bepalen van de hoogste snelheden i.c.m. de beste balcontrole. Meer informatie over dit pack lees je hieronder.

Ben je nu al enthousiast over deze nieuwe Puma voetbalschoenen? Koop ze dan in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Puma -pack -voetbalschoenen

De nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen kennen een opvallende blauwe neus, maar worden richting de hiel toe geleidelijk oranje. Waar in het midden van de voetbalschoenen nog sprake is van een blauw-oranje design, daar is de hiel oranje. Een witte Puma formstripe versiert de buitenkant. Technieken als Adaptlite, Accufoam, EVERFIT Cage en het Gradual Stability Frame bevorderen schotkracht en precisie. Check hier meer over deze nieuwe 'Power' schoenen.

Puma -evo -power -blauw -oranje -wit -5 (1)

 

De nieuwe Puma evoSPEED voetbalschoenen halen inspiratie uit oudere versies. Zowel de neus als het middengedeelte is wit. De hak is echter oranje van kleur. Zwarte belettering en logo's complementeren het design. Deze voetbalschoenen moeten ervoor zorgen dat voetballers ongekend snel zijn. Dit alles i.c.m. met de ultieme balcontrole. Puma wil dat bewerkstelligen met technieken als SpeedFrame en het SpeedTrack Systeem. Check hier alles over de te gekke 'Speed' kicksen.

Puma -evo -speed -wit -oranje (1)

Ga via de links in dit blog naar de detailpagina van de blog en kom alles te weten over deze voetbalschoenen. Naar welke voetbalschoenen gaat jouw voorkeur? Deel het hieronder!