3 april 2018

Puma lanceert groen/blauwe Future Netfit 18.1 voetbalschoenen

Puma heeft afgelopen week weer nieuwe voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat hierbij om de Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen. Het Italiaanse sportmerk heeft deze schoenen ontworpen om de topspelers de laatste ondersteuning te bieden, om prijzen te veroveren voor hun club. Het zijn de laatste schoenen die door Puma worden uitgebracht in dit lopende voetbalseizoen. De volgende lancering van Puma zijn de schoenen waar de spelers op het WK voetbal in Rusland op gaan schitteren. De Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen staat om vele technologieën bekend, ondanks deze technologieën moet de voetbalschoen er natuurlijk ook goed uitzien en dat is met dit flitsende design ook zeker gelukt. Benieuwd naar de voetbalschoenen waar onder anderen: Griezmann, Reus en Lallana het seizoen op gaan afmaken? Check het design en de details hieronder!

Nu al helemaal verkocht van de Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen, en wil jij dezelfde voetbalschoenen als waar Antoine Griezmann op gaat schitteren? Aarzel dan niet en bestel ze in DEZE WINKEL!

Design Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen

Het design van de nieuwe Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen is weer schitterend. De schoen heeft een frisse groen/blauwe kleurencombinatie waar ook nog enkele witte accenten aan zijn toegevoegd. De neus van de voetbalschoen is blauw en de achterkant van de schoen is groen. In het midden van de kicksen lopen de kleuren mooi vloeiend in elkaar over. De bekende enkelsok van de Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen is van de buitenkant blauw en van de binnenkant groen. Aan de buitenkant van de schoen loopt een witte baan en ook het bekende Puma logo, de springende poema, is wit van kleur. Op de achterlip van de schoen staat de naam van de schoen geschreven: “FUTURE.’’ De Puma Future voetbalschoen is ontwikkeld voor spelers die hoge eisen stellen aan hun schoenen. Spelers die een voorkeur hebben voor een comfortabele fit maar toch een geweldige touch op de bal willen hebben en voor spelers die een ongekende snelheid willen halen. Dit zijn de eigenschappen van de sterren van de toekomst de “Future’’ of football! Natuurlijk zijn er ook bij deze voetbalschoenen van Puma weer vele technologieën gebruikt waardoor je op deze schoen kunt schitteren. Benieuwd naar deze technologieën? Lees verder!

Kenmerken Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoenen

Zoals de naam al een beetje verraad wordt er in deze Puma Future voetbalschoen gebruik gemaakt van het Netfit Lacing System. Deze technologie zorgt voor een perfecte fit tussen jouw voet en de voetbalschoen. Door de Netfit-technologie heb je namelijk enorm veel manieren om je schoenen te veteren. Hierdoor kun je zelf kiezen wat jij de fijnste manier vindt. Puma richt zich ook duidelijk op het innovatief veteren van de voetbalschoen. Deze technologie wordt door Puma al langere tijd gebruikt bij hardloopschoenen en sinds 2018 ook bij de voetbalschoenen. Waar Nike zich juist bezig houdt met de Flyknit technologie en adidas zich concentreert op hun boost technologie is Puma zich aan het specialiseren op het veteren van de schoen. Echter is dit natuurlijk niet de enige technologie die gebruikt wordt in de Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen. Over de gehele schoen loopt namelijk een honinggraatconstructie. Deze zorgt ervoor dat je een perfecte balcontrole hebt tijdens het dribbelen. De bal kleeft als het ware aan je voeten. Om je voeten beter te kunnen verbinden met de rest van je lichaam maakt Puma gebruik van de evoKNIT sok. Deze sok zorgt ervoor dat de schoen als gegoten zit. Ook heeft Puma in de zool van de voetbalschoen vernieuwde technieken zitten. Het zogeheten RAPIDAGLITY  outsole. De zool en dus ook de schoen worden ultra licht van deze technologie. De zool bevat een mix van kegel- en bladvormige vormen. Dit zorgt voor een zeer goede stabiliteit en wendbaarheid. De zool zorgt voor Explosiviteit en snelheid. Hierdoor laat je je tegenstanders je hakken zien tijdens ieder sprintduel

Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoenen kopen

Wil jij de held van de voetbalvelden worden en net zo schitteren als Liga BBVA superster Antoine Griezmann? Dan zijn deze Puma voetbalschoenen echt iets voor jou! Voor volwassenen ben je ongeveer € 200,- euro kwijt. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van te schoen te bestellen. Bestel je eigen Puma Future Netfit 18.1 voetbalschoen in het groen/blauw in DEZE STORE!