1 juli 2016

Puma King Maradona Super voetbalschoenen

Puma heeft Puma King Maradona Super voetbalschoenen gelanceerd. Deze nieuwste Puma King Maradona Super voetbalschoenen eren de 30e verjaardag van Maradona's doelpunt op het WK van 1986. Het doelpunt staat nog steeds bekend als het mooiste doelpunt van de eeuw. Het design van de Puma King voetbalschoenen is gebaseerd op de Puma King voetbalschoenen die Maradona droeg op dit WK. De voetbalschoenen bevatten dus niet de bekende witte tong. Wel kent de schoen fantastische verwijzingen naar de schitterende goal die Maradona maakte.

Design Puma King Maradona Super voetbalschoenen

Zo komt op de lip het gezicht van Maradona terug. Bovendien komt aan de binnenkant van de lip de specificaties van zijn goal terug. Denk daarbij aan balbehandelingen en het aantal voorbij gespeelde tegenstanders.

Puma King Maradona Super Voetbalschoenen 6

Daarnaast is op de hak nummer 10 gedrukt, verwijzend naar het rugnummer van Maradona. Ook is langs het grote Puma logo aan de buitenkant een handtekening van de Argentijnse sterspeler gedrukt. Een laatste ode aan het doelpunt van de eeuw komt terug op de binnenzool. Hier wordt de legendarische dribbel afgebeeld. Kortom, een schoen die je als fan van Maradona echt moet hebben! Benieuwd uit welke materialen de schoenen bestaan. Lees hieronder alles over de kenmerken van de Maradona voetbalschoenen. 

Puma King Maradona Super Voetbalschoenen 5

Kenmerken Puma King Maradona Super voetbalschoenen

De Puma King voetbalschoenen geven je comfort en controle. De schoenen zijn perfect geschikt voor de voetballer van morgen. Het bovenwerk van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Ook is dit leder zeer dun. Hierdoor komen heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar boven. De schoen vormt zich perfect naar de voet, waardoor controle en comfort ontstaat. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoge bovenlaag duurzaamheid. De Puma Kings zijn voorzien van een hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliezen. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen. De Puma King voetbalschoenen kennen een zoolplaat met ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. Hierdoor worden voetballers gegarandeerd van optimale tractie. Check hieronder nog meer foto's van de Puma King Maradona Super voetbalschoenen en geef je mening!

Puma King Maradona Super voetbalschoenen kopen

De Puma King Maradona Super voetbalschoenen kennen een prijs van € 200,-. Deze voetbalschoenen zijn enkel in FG beschikbaar. Check het overzicht met beschikbare Puma King producten in het overzicht hiernaast. 

Koop deze collectors item in de Unisportstore! Een must-have voor iedere Maradona fan!!!

of in de online voetbalschoenenshop!

 Puma King Maradona Super Voetbalschoenen

 Puma King Maradona Super Voetbalschoenen 2

 Puma King Maradona Super Voetbalschoenen 3

 Puma King Maradona Super Voetbalschoenen 4