16 februari 2016

Puma King Euro 2016 voetbalschoenen

Puma heeft een unieke en overweldigende driekleurige collectie Puma King voetbalschoenen gelanceerd die anticipeert op Euro 2016. De collectie Puma King voetbalschoenen haalt tevens zijn inspiratie uit Euro 2016. De collectie bevat drie verschillende kleuren Puma King voetbalschoenen die volgens Puma zijn inspiratie haalt uit de Franse vlag, het organiserende land van Euro 2016. Vreemd is wel dat een van de drie voetbalschoenen niet blauw maar zwart van kleur is. Het Puma King Euro 2016 Pack kent daarnaast witte en rode schoenen. De tong van al deze Puma King schoenen is wit en bevat gouden letters. De veters, instap en binnenzool van al deze King schoenen showen een zwart-wit gestreept patroon. Dit patroon haalt volgens Puma zijn inspiratie uit de Franse marinière, een gestreept kledingstuk dat door Franse matrozen werd gedragen

Technieken en materialen Puma King Euro 2016 voetbalschoenen

Het bovenwerk van de Puma King voetbalschoenen is gemaakt van ultralicht kalfsleder. Ook is dit leder zeer dun. Hierdoor komen heerlijke eigenschappen van de voetbalschoen naar boven. De schoen vormt zich perfect naar de voet, waardoor controle en comfort ontstaat. Daarnaast garandeert deze kwalitatief hoge bovenlaag duurzaamheid. De Puma Kings zijn voorzien van een hielkap. De versterkte hiel van de voetbalschoenen zorgt voor meer stabiliteit van de voet, waardoor voetballers bij het aanzetten en draaien geen extra energie verliezen. Door het aanbrengen van een hielpak in de Kings zit de hiel meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen. De Puma King voetbalschoenen kennen een zoolplaat met ronde noppen. De twaalf kunststof noppen zetten energie rechtstreeks om naar de grasmat. Hierdoor worden voetballers gegarandeerd van optimale tractie. Check hieronder foto's van de Puma King Euro 2016 voetbalschoenen en geef je mening!

Puma King voetbalschoenen kopen

De Puma King voetbalschoenen kennen een prijs van € 145,-. Deze voetbalschoenen zijn enkel in FG beschikbaar. Check het overzicht met beschikbare Puma King producten in het overzicht hiernaast. 

Koop de nieuwe King Euro 2016 voetbalschoenen in de Unisportstore!

of in de online voetbalschoenenshop!

Puma King Euro 2016 Voetbalschoenen

Puma King Euro 2016 Voetbalschoenen 2