1 juni 2018

Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen

Ook het Duitse merk Puma mengt zich in de strijd van de voetbalschoenen voor het WK in Rusland deze zomer. Vandaag heeft Puma het Illuminate Pack gelanceerd. Dit pack bestaat uit de Puma ONE en de Puma FUTURE. De Puma FUTURE wordt gedragen door topspelers als Griezmann, Reus en Lo Celso. Deze spelers willen aankomende zomer geschiedenis schrijven voor hun land. Met dit nieuwe voetbalschoenen pack gaat Puma de strijdt aan tegen het Just Do It pack van Nike en het Energy Mode pack van adidas. Benieuwd naar de nieuwe Puma Future voetbalschoenen? Check de details hieronder!

Ben je nu al helemaal weg van de Puma Future 2.1 voetbalschoenen uit het Illuminate pack? Aarzel niet en bestel de gave WK schoen in deze winkel.

Design Puma FUTURE 2.1 Netfit Illuminate voetbalschoenen

De Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoen heeft weer een schitterend design gekregen. De schoen heeft een frisse paarse en mintgroene kleurencombinatie. De basiskleur van de schoen is paars. Dit gaat om de onderkant van de schoen. Dit paarse gedeelde wordt versierd door een vette all-over print. Het bovenwerk van de schoen is juist mintgroen van kleur. De schoen is ook uitgerust met een zogeheten enkelsok. Deze enkelsok is in de vorm van een V. De kleur van de sok is mintgroen net als het bovenwerk van de Puma Future. Op de schoen van het Duitse merk kan de springende poema natuurlijk ontbreken. Het logo van Puma staat op de hiel van de schoen. Aan de buitenkant dan wel te verstaan. De lip aan de achterkant van de schoen is paars. Hierin staat geschreven Future. De zool van de voetbalschoen is paars net als de onderkant van de schoen. Echter zijn de noppen van de schoen weer mintgroen. De nieuwe voetbalschoenen van Puma zien er niet alleen geweldig uit, ook zijn ze uitgerust met de nieuwste technologieën, zodat de spelers die onder contract staan bij het Duitse merk optimaal kunnen presteren tijdens het WK in Rusland. Lees hieronder meer over de technieken van de Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen.

Kenmerken Puma Future 2.1 Netfit Illuminate voetbalschoenen

De Puma voetbalschoen is dé schoen voor de FUTURE of football. Deze schoen is uitgerust met de nieuwste technologieën. Want de voetballers houden niets aan het toeval over. Zoals de naam van de schoen al verraad, is de Puma schoen uitgerust met het zogeheten Netfit Lacing Systeem. Deze technologie zorgt voor perfecte fit tussen jouw voet en de voetbalschoenen. Door de Netfit technologie heb je namelijk enorm veel manieren om je schoen te veteren. Hierdoor kun je zelf kiezen wat jij de fijnste manier vindt. Puma richt zich duidelijk op het innovatief veteren van de schoen. Waar adidas zich concentreert op het boost systeem en Nike op de Flyknit technologie, gaat het bij Puma echt over het veteren van de schoen. Natuurlijk is de Netfit technologie niet de enige technologie waarmee de schoen is uitgerust. Over de gehele schoen loopt namelijk een honing graad structuur. Deze technologie zorgt ervoor dat je te alle tijden een optimale balcontrole hebt. De bal kleeft als het ware aan je voeten wanneer je aan het dribbelen bent. Om je voeten beter te kunnen verbinden met de rest van je lichaam maakt Puma gebruik van de EvoKNIT sok. Deze sok zorgt ervoor dat je schoen zit als gegoten. Ook zorgt deze enkelsok voor stevigheid rond je enkels. De kans dat je door je enkel gaat wordt drastisch verminderd. Ook heeft Puma in de zool van de voetbalschoen vernieuwde technieken zitten. De zogeheten RAPIDAGILITY outsole. De zool en dus ook de schoen worden ultra licht van deze technologie. De zool bevat een mix van kegel- en bladvormige vormen. Dit zorgt voor een zeer goede stabiliteit en wendbaarheid. De zool zorgt voor explosiviteit en snelheid. Hierdoor laat je je tegenstanders je hakken zien tijdens ieder sprintduel.

Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoenen kopen

Wil jij de held van de voetbalvelden worden en net zo schitteren als de Franse superster Griezmann? Dan zijn deze Puma voetbalschoenen echt iets voor jou! Voor volwassenen ben je ongeveer € 200,- kwijt. Het is ook mogelijk om een goedkopere versie van de Puma Future voetbalschoen te bestellen. Bestel je Puma Future 2.1 Netfit voetbalschoen in de onderstaande winkel. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Puma voetbalschoenen in DEZE STORE