15 december 2017

Puma FUTURE 8.1 Antoine Griezmann voetbalschoenen

Puma heeft vandaag een speciale editie van de nieuwe Puma Future 18.1 voetbalschoenen gelanceerd voor Antoine Griezmann. Op deze nieuwe voetbalschoenen speelt Griezmann vanaf december 2017 zijn wedstrijden voor Atletico Madrid en het Franse nationale elftal. De aanvaller van Atletico maakt op deze nieuwe schoenen zijn debuut in de wedstrijd tegen Deportivo Alaves komend weekend. Deze nieuwe schoenen zijn uitgerust met de revolutionaire Netfit technologie van Puma en staan geheel in het teken van Aintoine Griezmann. Meer weten over het design en de materialen/technologieën van deze nieuwe kicksen? Lees hieronder verder.

Direct enthousiast over de nieuwe voetbalschoenen van Griezmann? Bestel ze exclusief in deze STORE of deze SHOP

Design Puma Griezmann Future voetbalschoenen

Met de nieuwe Puma Future 18.1 voetbalschoenen schrijft Griezmann zijn eigen toekomst. De nieuwe voetbalschoenen zijn door Puma namelijk in samenwerking met de Franse sterspeler ontwikkeld. De schoenen zijn speciaal gemaakt voor voetballers van de toekomst. Kenmerkend aan de speelstijl van deze generatie is het snelle denken, instinctief voetballen en het individualisme. De afgelopen periode heeft Griezmann veelvuldig met de designers van Puma om de tafel gezeten en gebrainstormd over het design en de kleuren van de voetbalschoenen. Het design van de nieuwe Puma Future Griezmann 18.1 voetbalschoenen is het geval. De nieuwe schoenen van Griezmann bevatten een all-over camouflage print over de bovenkant van de schoenen. Deze camouflage print bestaat uit silhouettes van de regio's/plaatsen waar Griezmann een band mee heeft: Màcon, het departement Saône-et-Loire, de regio Bourgogne-Franche-Comté en natuurlijk het land Frankrijk. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een all-over print van de de bijnamen, die Griezmann tijdens zijn carrière heeft gehad: Grizou, Tonie, Toinou, Le Petit Diable, ElPricipito en GRIZI. Bovendien was het voor de sterspeler van Atletico Madrid belangrijk dat zijn ''Hunter'' instinct terug zou komen in het design van de schoenen. Griezmann vroeg de designers van Puma de ogen van een wilde kat te verwerken in de de schoenen. Op het bovendeel van de nieuwe kicksen van Griezmann komen deze details terug. De opvallende (fel) gele accenten komen bovendien terug in de veters en in de Puma formstripe op de zijkanten van de voetbalschoenen. De lip van de schoenen bevat het speciale Antoine Griezmann / AG trademark teken, welke ook terugkomt in de instap van de schoenen. Dit logo staat bovendien op de nieuwste Puma Antoine Griezman signature kleding, die Puma tegelijkertijd met de schoenen heeft gelanceerd. Onderdeel van deze collectie zijn onder andere een trainingsjack, een trainingsbroek, een shirt en een bal. De nieuwe FUTURE 18.1 schoenen van Griezmann bevatten uiteraard een enkelsok. Meer weten over de materialen en technieken van de nieuwe kicksen van Griezmann? Lees hieronder vooral verder!

Kenmerken Puma Griezmann FUTURE 18.1 voetbalschoenen

De nieuwe Griezmann 18.1 FUTURE voetbalschoenen zijn onderdeel van de in november door Puma gelanceerde FUTURE lijn. De PUMA FUTURE Griezmann schoenen zijn speciaal voor de speler die een voorkeur heeft voor een comfortabele fit en een superieure touch op de bal. Dit is een geheel nieuwe voetbalschoen van Puma, waarbij de fit hoog in het vaandel staat. De pasvorm van de schoenen kan je namelijk naar eigen wens aanpassen. In de nieuwe FUTURE voetbalschoenen van Puma is namelijk de NETFIT technologie van het merk verwerkt. Deze technologie stelt je in staat de veters op verschillende manier te strikken en aan te passen naar jouw perfecte fit! Het maakt hierbij niet uit wat je schoenmaat is, welke vorm je voeten hebben of welke lockdown je voeten nodig hebben. De FUTURE schoenen van Puma speciaal gelanceerd voor de spelers, die een wedstrijd in één moment kunnen veranderen, voor de spelers die spelen op instinct en creatief zijn! Dit is de reden dat Puma een schoen heeft gelanceerd, die speciaal op de wensen van ieder individu aangepast kunnen worden qua fit en stijl. Genoeg promotie voor deze schoenen. We zoomen wat dieper in op de NETFIT technologie van PUMA.

De NETFIT technologie werd door Puma voor het eerst geïntroduceerd in de running schoenen en heeft een nieuw level bereikt door het toe toe te passen in het bovenwerk van schoenen. Hierdoor hebben de schoenen met NETFIT technologie een agressieve en unieke look. Het Netfit Lacing System is een aanpasbaar veter systeem wat voor specifieke ondersteuning zorgt tijdens het sporten. Je voet en andere belangrijke drukpunten worden comfortabel vastgezet, wat zorgt voor een perfecte fitting. Netfit is eigenlijk een gebreid stuk op de schoen waar de veters doorheen gehaald kunnen worden. Het is een nieuw innovatief systeem. Wanneer je de FUTURE voetbalschoenen van PUMA voor de eerste keer aantrekt, is het even wennen. Van belang is dat je met het vetersysteem experimenteert, zodat je de voor jouw perfecte pasvorm en lockdown hebt. De fit van de schoenen is niet alleen een belangrijk kenmerk van de schoenen, ook de manier waarop je je veters strikt, kan voor een eyecatcher zorgen op het veld. De veters kunnen namelijk op tig verschillende manieren gestrikt worden, waardoor iedere speler zijn veters anders draagt.

Een ander kenmerk van de nieuwe Puma FUTURE voetbalschoenen is de enkelsok. Deze enkelsok wordt in de voetbalschoenen van PUMA de evoKNIT sok genoemd. Deze sok zit direct vast aan het bovenwerk van de schoenen en zorgt ervoor dat de schoenen nog beter om de voeten en enkels vallen. Ook dit zorgt voor een betere fit. Bovendien zorgt het ervoor dat je voeten nog dichter bij de bal zitten als je deze aanraakt en zorgt dit voor de perfecte touch. Dit effect wordt ook wel het ''blote-voeten'' gevoel genoemd. De evoKNIT sok heeft ook nog een speciaal design. Dit design zorgt ervoor dat je super wendbaar. Hier zorgen de ribbels in de enkelsok voor. Daarnaast is het materiaal van de sok vrij stevig en dit zorgt voor een goede ondersteuning van je enkels en voeten.

Van de bovenkant van de schoenen gaan we naar het onderstel. Het onderstel van de Puma FUTURE voetbalschoenen wordt ook wel de RAPIDAGILITY zool genoemd. De zoolplaat heeft een nieuwe vorm gekregen, met de x vorm in het midden. Deze zool is super licht en bestaat uit Pebax. Ook dit materiaal zorgt ervoor dat je wendbaar bent. Het onderstel van de kicksen bevat zowel ronde als langwerpige noppen. De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en snel kan reageren op veranderende situaties in het veld. De langwerpige noppen zorgen voor stabiliteit.

Al deze technologieën zijn in de nieuwe schoenen van Griezmann verwerkt! Ben je op zoek naar het shirt van Griezmann? Check ook zijn Frankrijk shirt of zijn Atletico Madrid shirt. 

Puma Future 18 voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe PUMA Antoine Griezmann FUTURE 18 voetbalschoenen bestellen? Check het dan direct in de onderstaande shops. Deze schoenen bestel je al vanaf een prijs van € 50,- en de duurste versie is € 250,-. 

Bestel ze direct in in deze SHOP

of deze STORE!