20 november 2017

PUMA FUTURE 18 VOETBALSCHOENEN GELANCEERD

Puma heeft hun nieuwste voetbalschoen laten zien aan de wereld. De Future 18 voetbalschoen! De schoen is ontwikkeld met de nieuwst ontdekte technologie van Puma, het Netfit Lacing System. Het is een aanpasbaar veter systeem wat voor specifieke ondersteuning zorgt tijdens het sporten. Je voet en andere belangrijke drukpunten worden comfortabel vastgezet, wat zorgt voor een perfecte fitting. Na het succes van de Netfit in de Running wereld maakt Puma een grote innovatieve sprong naar de voetbalwereld…

Nu al enthousiast over deze nieuwe innovatieve schoen van Puma? En wil jij net als Griezmann en Cesc Fàbregas vlammen op de schoenen van Puma. Koop de PUMA FUTURE 18 voetbalschoenen dan in deze SHOP of in deze STORE! 

Design Puma Future 18 voetbalschoenen

Puma introduceert de nieuwste versie van de Puma voetbalschoenen lijn: Future 18. Het is een gewaagde lancering waarbij innovatie voorop wordt gezet, en tegelijkertijd een nieuw begin voor het Duitse merk wordt gemarkeerd. Puma Future 18 is ontworpen om de best mogelijke pasvorm te creëren bij het aantrekken van de schoen. Meer over deze unieke nieuwe pasvorm bij het kopje kenmerken.

De schoen heeft een zwarte basis kleur en het Netfit Lacing System in het midden van de schoen heeft een ‘Fizzy Yellow’ kleur gekregen, samen met de Puma logo’s op de hiel en de zoolplaat. Verder heeft het Netfit Lacing System en de schoen een honinggraatstructuur verwerkt gekregen over de gehele schoen. Tot slot heeft de voetbalschoen een evoKNIT sok in een zwarte kleur.

Kenmerken Puma Future 18 voetbalschoenen

Puma voetbalschoenen worden ontwikkeld voor spelers die hoge eisen stellen aan hun schoenen. Voor de speler die een voorkeur heeft voor een comfortabele fit en een superieure touch op de bal. Voor de speler die een ongekende snelheid wilt halen.

De Puma Future 18 voetbalschoenen zijn de eerste schoenen van Puma die zijn ontwikkeld met dit nieuwe veter systeem. Dit zorgt ervoor dat er eindeloze mogelijkheden zijn op het gebied van veteren. De constructie van de schoen heeft een verhoogde pasvorm en is op een unieke manier gevormd. Deze unieke vorming is de honinggraatconstructie die over de gehele schoen loopt. De zoolplaat heeft een nieuwe vorm gekregen, met de x vorm in het midden. Ook de evoKNIT sok is terug te vinden op deze unieke schoen. Deze sok zorgt ervoor dat de schoen als gegoten zit en aanvoelt als een deel van je lichaam.

Nike houdt zicht bezig met de Flykint technologie, adidas concentreert zich op hun Boost technologie en Puma richt zich op innovatief veteren met het Netfit systeem. Het Netfit Lacing System is een aanpasbaar veter systeem wat voor specifieke ondersteuning zorgt tijdens het sporten. Je voet en andere belangrijke drukpunten worden comfortabel vastgezet, wat zorgt voor een perfecte fitting. Netfit is eigenlijk een gebreid stuk op de schoen waar de veters doorheen gehaald kunnen worden. Het is een nieuw innovatief systeem wat al gebruikt is bij meerdere Running schoenen van Puma en nu voor het allereerst getest wordt op voetbalschoenen…

Puma Future 18 voetbalschoenen kopen

Kan je niet wachten om te vlammen op deze nieuwste voetbalschoenen van Puma? Dan zijn dit de PUMA’s voor jou! Haal je PUMA Future 18 zwart met gele voetbalschoenen dan in deze SHOP of deze STORE!