Puma heeft Puma evoTOUCH voetbalschoenen gelanceerd. De overwegend zwarte Puma voetbalschoenen maken onderdeel uit van een nieuwe lijn voetbalschoenen, beter bekend als Puma evoTOUCH. Met het lanceren van deze voetbalschoenen gaat Puma merken als Nike en adidas achterna. Zij lanceerden al eerder voetbalschoenen met een enkelsok. Het lanceren van de evoTOUCH schoenen lijkt een logische zet. De evoSPEED voetbalschoenen staan in het teken van snelheid, terwijl de evoPOWER in het teken staan van kracht. Tussen deze twee eigenschappen ligt een groot gat. Met het presenteren van deze control-voetbalschoenen wordt dit gat gevuld. De voetbalschoenen zijn gelanceerd voor ultieme balcontrole en worden gedragen door sterspelers en spelverdelers als Fabregas (Chelsea en Spanje) en Verratti (PSG en Italië). Het design van de eerste Puma evoTOUCH voetbalschoenen kent een zwarte bovenlaag. Het design bevat ook witte en fel gele details. Deze fel gele details komen terug op de sok. Witte details komen op terug op het Puma logo langs de zijkanten. Wat opvallend aan de eerste evoTOUCH voetbalschoenen is, is dat de voetbalschoenen in het bezit zijn van een enkelsok. Deze is fel geel van kleur, evenals de veters. Ook de binnenzool is deze kleur rijk. De zoolplaat is op zijn beurt zwart. Bekijk hieronder de foto's van de voetbalschoenen om een nog beter beeld van het design te krijgen. Hieronder lees je tevens welke materialen en technieken de voetbalschoenen rijk zijn en welke voordelen dit jou als voetballer moet opleveren. Ben je benieuwd welke voordelen deze mogelijk nieuwe voetbalschoenen van Puma jou opleveren? Lees het hieronder!

Technieken en materialen Puma evoTOUCH voetbalschoenen

De Puma evoTOUCH 2016 voetbalschoenen beelden een super zacht en ultra dun Kangaroo lederen bovenlaag uit. Dankzij zij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze lederen bovenlaag moet zorgen voor een perfecte balcontrole gedurende alle weersomstandigheden en neemt geen vocht op. De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Deze bovenlaag in combinatie met de het 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor wordt je als voetballers automatisch meer attent op je voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar.  Extra interessant is dat de nieuwe Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor je niet glijdt in je voetbalschoenen. Zo kan je je met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen kracht verloren. Deze voetbalschoenen zijn uitgerust met een lichtgewicht Pebax zoolplaat. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevorderd nog meer de stabiliteit van de voeten.

Puma evoTOUCH voetbalschoenen kopen

Deze evoTOUCH voetbalschoenen kosten rond de € 250,-. Ook heeft Puma goedkopere varianten met enkelsok (evoKNIT) gelanceerd. 

Check het overzicht met beschikbare Puma evoTOUCH producten in het overzicht hiernaast en ontdek hieronder tevens waar ze nu al verkrijgbaar zijn. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma Evotouch Voetbalschoenen

Puma Evotouch Voetbalschoenen 2

Puma Evotouch Voetbalschoenen 3