4 november 2016

Santi Cazorla krijgt zijn eigen Puma evoTOUCH voetbalschoenen

Speciaal voor de Noord-Londen derby van aankomend weekend heeft Puma Santi Cazorla evoTOUCH voetbalschoenen gelanceerd. Exclusief Cazorla zal aankomende zondag in de wedstrijd Arsenal - Tottenham Hotspur shinen op deze touch voetbalschoenen. Om Arsenal aan te moedigen in deze derby bevatten deze unieke voetbalschoenen de clubkleuren van The Gunners. Het design van de voetbalschoenen mag er zeker wezen. Een dergelijk opvallend design zagen we namelijk eerder niet terugkomen op de voetbalschoenen uit de evoTOUCH collectie. Alle ins en outs lichten we hieronder even toe.

Als iemand het moet hebben van zijn balcontrole dan is het Santi Cazorla wel. EvoTOUCH staat voor balcontrole en dat is de reden dat de Spaanse sterspeler sinds enkele maanden de Puma evoTOUCH voetbalschoenen draagt. Zijn vertrouwen in deze kicksen wordt nu beloond met eigen voetbalschoenen. Hoe vet is het dan dat hij exclusief in deze voetbalschoenen mag debuteren in een van de meest beladen derby's van Engeland? Tot dusver speelde hij al in 8 derby's mee.

Puma Evo TOUCH Santi Cazorla Voetbalschoenen

Het design van deze voetbalschoenen beeldt de clubkleuren van Arsenal uit. Rood, navy en wit staan ook dan centraal in deze wel heel speciale evoTOUCH voetbalschoenen. Gepubliceerde persfoto's laten een overwegend rode bovenlaag zien. Enkele details verwijzen naar de geweldige derby. Zo staat op de neus in het wit 'North London Derby' gedrukt. Aan de binnenkant staat onder de neus een een witte cirkel 'Derby Fever' gedrukt. Langs beide zijkanten loopt een opvallende navy gloed, terwijl de schoenen ook een navy enkelsok kennen. Daarnaast wordt het design van deze derby voetbalschoenen gekenmerkt door een witte externe hak en zoolplaat. Ook het Puma Trademark langs de zijkanten is wit.

Puma Evo TOUCH Santi Cazorla Voetbalschoenen 2

Om er zeker van te zijn dat Cazorla aankomende zondag zal schitteren tegen 'The Spurs' laat Puma niks aan het toeval over. De Puma evoTOUCH 2016 voetbalschoenen beelden daarom een super zacht en ultra dun Kangaroo lederen bovenlaag uit. De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Dankzij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze laag komt niet alleen het gewicht ten goede. De lederen bovenlaag zorgt daarnaast voor een superieure balcontrole gedurende alle weersomstandigheden. Ook bij een regen bij zal de Spaanse sterspeler dus niet van slag raken. Daarnaast nemen de schoenen ook nog eens geen vocht op. Het meest speciale aan deze bovenlaag is de enkelsok. De bovenlaag in combinatie met de 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor wordt Cazorla automatisch meer attent op zijn voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar. Extra interessant is dat de Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor Cazorla zondag zeker niet zal glijden in zijn Arsenal Derby voetbalschoenen. Zo kan hij zich met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen overbodige kracht verloren. Echter stelt niet alleen de K-Touch bovenlaag alles in staat om de voetbalschoenen zo laag mogelijk in gewicht te houden. De lichtgewicht Pebax zoolplaat draagt hier ook zeker z'n steentje aan bij. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevorderd op zijn beurt nog meer de stabiliteit van de voeten. Wat denken jullie? Is Santi Cazorla op deze voetbalschoenen aankomende zondag beslissend? Deel jullie mening hieronder!

Puma Evo TOUCH Santi Cazorla Voetbalschoenen 3

Santi Cazorla Puma evoTOUCH voetbalschoenen kopen?

Wij snappen dat jij als Arsenal en Cazorla fan deze voetbalschoenen maar al te graag wilt kopen. Wees er dan snel bij. Aankomend weekend zijn deze voetbalschoenen HIER in een limited edition verkrijgbaar.

Puma Evo TOUCH Santi Cazorla Voetbalschoenen 4