30 januari 2017

PUMA evoTOUCH Fabregas signature voetbalschoenen

In Londen leeft de derby tussen Chelsea en Arsenal op 5 februari al! Bij PUMA is het niet anders. Vandaag heeft het Duitse sportmerk voor Cesc Fabregas speciale PUMA evoTOUCH signature voetbalschoenen gelanceerd, welke de Spanjaard voor het eerst zal dragen in de wedstrijd tegen Arsenal. Deze nieuwe voetbalschoenen van de Spaanse middenvelder maken onderdeel uit van de zogenaamde ''Derby Fever'' collectie van PUMA en zijn dan ook geheel in stijl van de clubkleuren van Chelsea. Op deze kicksen zal de Spaanse international vanaf nu te zien zijn. Hieronder bespreken we eerst het flitsende design van de nieuwe schoenen. Daarna bespreken we de nieuwste technieken van deze unieke voetbalschoenen.

Ben je nu al enthousiast over deze limited edition voetbalschoenen van Cesc Fabregas? Scoor ze direct in deze online SHOP of deze online winkel! Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Fabregas -derby -fever -voetbalschoenen

Design Fabregas evoTOUCH Puma voetbalschoenen

De nieuwe PUMA evoTOUCH Fabregas voetbalschoenen zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Chelsea. Dit betekent dat de nieuwe kicksen van Fabregas geheel blauw zijn met witte accenten. De witte accenten komen terug in de formstripe van PUMA over de zijkanten van het shirt. Deze formstripe bevat op haar beurt weer blauwe puntjes en lijntjes. Verder bevatten de zijkanten van de voetbalschoenen een overwegend donker blauwe print met felle blauwe lijntjes. Dit symboliseert het uitzicht van de stad Londen. Een speciaal detail is ook te vinden aan de binnenkant van de schoenen. Hier bevindt zich namelijk een print van het Chelsea logo. Het speciale ''Derby Fever'''logo staat op de zijkanten van de schoenen en op de neus van de nieuwe schoenen van Fabregas staat de tekst: ''London Derby.'' Verder bevatten de voetbalschoenen een witte hielkap en blauwe conische noppen aan de onderkant. Verder worden de schoenen natuurlijk gekenmerkt door de blauwe enkelsok. Daarover straks meer! Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor middenvelders als Fabregas? Lees hieronder verder! Check ook de speciale evoSPEED voetbalschoenen van Bellerin, welke voor de derby tussen Chelsea en Arsenal door PUMA zijn gelanceerd! 

Puma -evotouch -derby -fever -schoenen

Voordelen PUMA evoTOUCH Fabregas voetbalschoenen

Om er zeker van te zijn dat Fabregas aankomend weekend zal schitteren tegen Arsenal laat Puma niks aan het toeval over. De Puma evoTOUCH voetbalschoenen bevatten daarom een super zacht en ultra dun Kangaroo lederen bovenlaag, De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Dankzij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze laag komt niet alleen het gewicht ten goede. De lederen bovenlaag zorgt daarnaast voor een superieure balcontrole gedurende alle weersomstandigheden. Ook bij een regenbui zal de Spaanse sterspeler dus niet van slag raken. Daarnaast nemen de schoenen ook nog eens geen vocht op. Het meest speciale aan deze bovenlaag is de enkelsok. De bovenlaag in combinatie met de 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor wordt Fabregas automatisch meer attent op zijn voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar. Extra interessant is dat de Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor Fabregas zondag zeker niet zal glijden in zijn ''Derby Fever'' voetbalschoenen. Zo kan hij zich met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen overbodige kracht verloren. Echter stelt niet alleen de K-Touch bovenlaag alles in staat om de voetbalschoenen zo laag mogelijk in gewicht te houden. De lichtgewicht Pebax zoolplaat draagt hier ook zeker z'n steentje aan bij. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevordert op zijn beurt nog meer de stabiliteit van de voeten. Wat denken jullie? Is Fabregas op deze voetbalschoenen aankomende zondag beslissend? Deel jullie mening hieronder!

Puma -derby -fever -fabregas -voetbalschoeenn

Fabregas evoTOUCH PUMA Derby Fever voetbalschoenen kopen

De nieuwe evoTOUCH voetbalschoenen van Fabregas kan je per direct en alleen voor volwassenen scoren in de onderstaande shops. De prijs van de voetbalschoenen is € 250,-. Oudere modellen van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en ook nog eens gratis verzending!

Koop de nieuwe PUMA Fabregas voetbalschoenen in deze SHOP 

Puma -evotouch -fabregas -voetbalschoenen