22 april 2016

PUMA evoSPEED SL II Tricks Euro 2016 voetbalschoenen

Puma heeft nieuwe Puma evoSPEED SL II Tricks Euro 2016 voetbalschoenen gelanceerd. De Puma evoSPEED SL II Tricks Euro 2016 voetbalschoenen worden op aankomend Europees Kamioenschap gedragen. Sterspelers als Reus en Griezmann zullen schitteren op deze evoSPEED Tricks Euro 2016 voetbalschoenen. De nieuwste evoSPEED's kennen een zeer sterk design. Wat opvalt is dat de schoenen in kleur van elkaar verschillen. Waar de rechter voetbalschoen overwegend geel is, daar is de linker voetbalschoen overwegend roze. Dit concept zagen we ook al terug bij de Puma evoSPEED WK 2014 voetbalschoenen. Het design van de rechterschoen kent een overwegend gele bovenlaag. Deze evoSPEED Euro 2016 voetbalschoen wordt versierd met zwarte details rondom de instap. Dit betekent dat o.a. de hak zwart van kleur is. Verder is deze voetbalschoen versierd met een roze Puma Trademark langs de buitenkant. De binnenkant van deze schoen bezit de belettering evoSPEED. De zoolplaat is geheel zwart van kleur. Dit geldt ook voor de noppenconfiguratie. De linker evoSPEED Euro 2016 voetbalschoen verschilt enkel in kleur van de rechterschoen. Dit houdt in dat het geel vervangen is door roze en het roze voor geel. Benieuwd van welke voordelen je geniet voor het dragen van de Euro 2016 voetbalschoenen? Lees het hieronder.

Puma evoSPEED SL II Tricks Euro 2016 voetbalschoenen

Deze evoSPEED Euro 2016 voetbalschoenen spelen in op de instabiele weersomstandigheden van het voorjaar door een optimale temperatuurregeling te bieden. Dit wordt bewerkstelligt door een mesh bovenlaag die de temperatuur in de voetbalschoenen laag houdt. Deze bovenlaag bevat een coating die het mogelijk maakt de warmte uit de schoenen te halen en vocht te weren. Verder bevatten deze evoSPEED's alle technieken en materialen die de evoSPEED SL doorgaans rijk zijn. Het dunne rekbare materiaal op de bovenkant zorgt dus voor een perfect balgevoel en aanname. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de blauw-gele PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen die komende maanden door sterspelers als Verratti, Reus en Griezmann gedragen worden.

Puma evoSPEED SL II Tricks Euro 2016 voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED SL Euro 2016 voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma Evo SPEED SL II Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen

Puma Evo SPEED SL II Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen 4

Puma Evo SPEED SL II Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen 2

Puma Evo SPEED SL II Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen 3