13 september 2016

Puma evoSPEED Graphic voetbalschoenen 2016

Puma heeft voetbalschoenen met een te gek ontwerp gelanceerd! Het gaat om nieuwe Puma evoSPEED Graphic voetbalschoenen. De voetbalschoenen maken samen met de evoPOWER Graphic voetbalschoenen deel uit van het Puma Graphic Pack. Dit pack staat voor macht, respect en creativiteit, kenmerken van hedendaagse voetballers. Waar de nieuwste evoPOWER's voornamelijk staan voor macht en Giroud, daar staan deze evoSPEED's voor respect, creativiteit en Griezmann. Dit komt tot uiting in een zeer opvallende print op deze schoenen. Wil je hierover meer weten? Check alle ins en outs hieronder!

Scoor de nieuwste Puma evoSPEED voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Puma Evo SPEED Graphic Voetbalschoenen

De bovenlaag van de nieuwste Puma evoSPEED Graphic voetbalschoenen beelden een vlammend design op de bovenlaag uit. De bovenlaag is zwart, oranje en wit van kleur. Op de bovenlaag zijn verschillende heatmaps te zien. Deze zijn fel oranje van kleur en beelden de zones uit waar het meeste de bal wordt geschoten. Het Puma Trademark langs de zijkanten is wit en oogt schemerig. Verder bevatten deze voetbalschoenen een zwarte externe hak en zoolplaat. Aan de binnenkant van de voetbalschoenen komt op de zwarte bovenlaag de print van een schedel terug. Hoogstwaarschijnlijk moet dit de schedel van Griezmann voorstellen. Roept Puma hiermee Griezmann uit tot het gezicht van de evoSPEEd lijn? Dat zullen we moeten afwachten!

Puma Evo SPEED Graphic Voetbalschoenen 3

De bovenlaag van deze schoenen kent een dun rekbaar materiaal op de bovenkant dat zorgt voor een perfect balgevoel en aanname. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen.

Puma Evo SPEED Graphic Voetbalschoenen 4

De PUMA evoSPEED Graphic voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma Evo SPEED Graphic Voetbalschoenen 2