5 april 2016

Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen 2016

Puma heeft Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen 2016 gelanceerd. De Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen zijn een speciale versie van de Puma evoSPEED SL voetbalschoenen. De evoSPEED zijn uitstekende schoenen voor creatief en aanvallend ingestelde voetballers. De Fresh schoenen van Puma beelden een fris design met een bovenlaag die overwegend lichtblauw van kleur is. Daarnaast komt fel geel ook terug op de bovenlaag. Fel geel vormt ook de kleur van de zoolplaat en externe hak. Bovendien is zijn deze evoSPEED schoenen witte details rijk. Deze zijn zichtbaar op de Puma Trademark logo's langs de zijkanten en op de lip.

Blauwe Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen

Deze evoSPEED Fresh voetbalschoenen spelen in op de instabiele weersomstandigheden van het voorjaar door een optimale temperatuurregeling te bieden. Dit wordt bewerkstelligt door een mesh bovenlaag die de temperatuur in de voetbalschoenen laag houdt. Deze bovenlaag bevat een coating die het mogelijk maakt de warmte uit de schoenen te halen en vocht te weren. Verder bevatten deze evoSPEED's alle technieken en materialen die de evoSPEED SL doorgaans rijk zijn. Het dunne rekbare materiaal op de bovenkant zorgt dus voor een perfect balgevoel en aanname. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de blauw-gele PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen die komende maanden door sterspelers als Verratti, Reus en Griezmann gedragen worden.

Blauw-gele Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma -evospeed -fresh -2016-voetbalschoenen

Puma -evospeed -fresh -2016-voetbalschoenen 2

Puma -evospeed -fresh -2016-voetbalschoenen 3

Puma -evospeed -fresh -2016-voetbalschoenen 4