9 augustus 2016

Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen 2016-2017

De eerste varianten uit de Puma evoSPEED Fresh collectie voor het seizoen 2016-2017 zijn gelanceerd. De Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen werden in maart van dit jaar voor het eerst gelanceerd. Nu lanceert Puma 2 varianten. De eerste variant kent een rood-zwart design. De andere variant kent een geel-oranje design. De Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen zijn er voor snelle, explosieve voetballers en worden daarom vooral gedragen door aanvallers. Sterspelers als Griezmann, Giroud, Reus en Agüero schitteren op deze voetbalschoenen. Check hieronder informatie over de designs en kom tevens alles te weten over de materialen en technieken die zijn toegepast op deze Puma schoenen.

Design gele Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen

De gele variant uit de Puma evoSPEED Fresh 2016-2017 collectie kent een gele zoolplaat. Ook de externe hak bevat deze kleur. Langs deze zoolplaat (die langs de zijkanten ook goed zichtbaar is) loopt een geel golvend design. Dit golvende design loopt ook over de neus van de Fresh voetbalschoenen. Met uitzondere van dit golvende design is de bovenlaag oranje van kleur. Ook de veters en de lip van de schoenen zijn oranje. Vermeld moet wel worden dat zowel de lip als de veters een lichtere oranje kleur kent. De Puma swoosh langs de zijkanten valt op door een witte omlijning.

Design rode Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen

De structuur van het design van de rode variant uit de Puma evoSPEED Fresh collectie 2016-2017 toont overeenkomsten met de structuur van de gele variant (zojuist besproken). De rode Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen kennen een rode zoolplaat en rode hak. Langs de zoolplaat is een rood golvend design zichtbaar. Dit design loopt ook langs de neus van de Fresh voetbalschoenen. De bovenlaag van deze voetbalschoenen is zwart. Op het oog lijkt dit zwart meer naar blauw te neigen. De lip en veters van de schoenen zijn donkerder van kleur.

Technische informatie Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen

Deze evoSPEED Fresh voetbalschoenen spelen in op de instabiele weersomstandigheden van het voorjaar door een optimale temperatuurregeling te bieden. Dit wordt bewerkstelligt door een mesh bovenlaag die de temperatuur in de voetbalschoenen laag houdt. Deze bovenlaag bevat een coating die het mogelijk maakt de warmte uit de schoenen te halen en vocht te weren. Verder bevatten deze evoSPEED's alle technieken en materialen die de evoSPEED SL doorgaans rijk zijn. Het dunne rekbare materiaal op de bovenkant zorgt dus voor een perfect balgevoel en aanname. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de beide PUMA evoSPEED Fresh voetbalschoenen.

Puma evoSPEED Fresh voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED voetbalschoenen uit de Fresh collectiekan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

 Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017

Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017 2

Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017 3

Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017 4

Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017 5

Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017 6

Puma Evospeed Fresh Voetbalschoenen 2016 2017 7