30 januari 2017

PUMA evoSPEED Bellerin signature voetbalschoenen

Weer unieke signature voetbalschoenen van PUMA! Vandaag heeft het merk speciale evoSPEED voetbalschoenen gelanceerd voor Arsenal speler Hector Bellerin. Deze nieuwe kicksen zijn onderdeel van de ''Derby Fever'' serie van PUMA en zal de Spaanse rechtsback voor het eerst dragen tijdens de derby tegen Chelsea op 4 februari 2017. Uiteraard zijn de voetbalschoenen geheel in stijl van de clubkleuren van Arsenal en het thuisland van de verdediger. Hieronder bespreken we kort hoe de schoenen eruit zien en vervolgens gaan we in op de materialen en technieken van deze snelle en vooral lichte voetbalschoenen van PUMA.

Ben je direct enthousiast over deze nieuwe PUMA evoSPEED Bellerin voetbalschoenen? Deze kan je direct en exclusief scoren in deze SHOP of deze ONLINE WINKEL. Directe levering en gratis verzending!

Puma -evospeed -bellerin -schoenen

Design PUMA evoSPEED Bellerin voetbalschoenen

De PUMA evoSPEED Bellerin signature voetbalschoenen zijn aan de voorkant geheel rood en aan de achterkant een combinatie van wit met grijze cirkels. In deze cirkels zijn de woorden ''evoSPEED'' en ''Bellerin''. Over het rode gedeelte aan de voorkant van de schoenen bevinden prints van het kanon uit het Arsenal logo. De PUMA formstripe staat in het zwart op de zijkanten van de voetbalschoenen en uiteraard mag de handtekening van de Spaanse verdediger niet ontbreken. Ook het speciale PUMA ''Derby Fever'' logo staat op de achterkant van de schoenen. Eerder lanceerde PUMA al speciale Griezmann signature voetbalschoenen. Op de neus van de schoenen staat de tekst: ''LDN – Champions''. De onderzool van de schoenen is wit met rode en witte noppen. Wil je weten waarom deze schoenen perfect zijn voor snelle spelers? Lees hieronder dan verder!

Hector -bellerin -schoenen

Voordelen Bellerin PUMA evoSPEED voetbalschoenen

De PUMA evoSPEED voetbalschoenen staan gelijk aan snelheid en wendbaarheid. Dit zijn DE voetbalschoenen voor de buitenspeler of snelle voetballer die het verschil wiltmaken met zijn individuele actie. Wat we jou niet willen onthouden is dat deze voetbalschoenen niet helemaal geschikt zijn voor zowel trainingen als wedstrijden. Als je het ons vraagt is dit een echte wedstrijd-schoen! De ongekende voordelen voor een buitenspeler worden gerealiseerd door onder andere door een bovenstuk dat is gemaakt van Japans microvezel. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en helpt voetballers aan een beter balcontact. De lasergesneden SPEEDFRAME structuur ontbreekt niet. Deze structuur optimaliseert de vorm van de Puma evoSPEED schoenen en biedt ondersteuning tijdens voorwaartse versnelling. Ook helpt dit bij het maken van een snelle draai. Voor een optimale pasvorm en extra ondersteuning zijn de schoenen voorzien van een minimalistische externe hielkap. Dit zijn echter niet de enige onderdelen die prestaties van voetballers beter beïnvloeden. Fantastische voordelen bevinden zich ook in de buitenzool. Zo is deze de SPEEDTRACK spine rijk. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen stabiliteit van de middenvoet en flexibiliteit van de voorvoet, waardoor de behendigheid van de voetballer wordt geoptimaliseerd en hij of zij sneller kan rennen. Een lichtgewicht zool met strategisch geplaatste conische noppen en blades zorgt voor een geweldige stabiliteit, grip en snelheid. Met een gewicht van 120 en een FG ondergrond zijn dit de voetbalschoenen om te excelleren op harde ondergronden. 

Ontdek ook de door PUMA gelanceerde ''Derby Fever'' voetbalschoenen van Cesc Fabregas voor de Londen derby!

PUMA evoSPEED Bellerin signature voetbalschoenen kopen

De nieuwe evoSPEEDs van Bellerin kan je per direct en alleen voor volwassenen scoren in de onderstaande shops. De prijs van de voetbalschoenen is € 250,-. Oudere modellen van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en ook nog eens gratis verzending!

Koop de nieuwe PUMA Bellerin voetbalschoenen in deze SHOP 

PUMA-evospeed -derby -fever -bellerin -voetbalschoenen