15 november 2016

Antoine Griezmann krijgt zijn eigen Puma evoSPEED voetbalschoenen

Antoine Griezmann, topspeler van Atletico Madrid heeft vanaf nu zijn eigen Puma evoSPEED voetbalschoenen. Terecht en meer dan op zijn plaats! De sterspeler heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend. Wat te denken van het EK dat hij afgelopen zomer speelde?! Aankomende zondag schittert Fransman Griezmann al op deze te gekke kicksen. Aankomende zondag vindt Él Derbi Madrileño en nemen Atletico Madrid en Griezmann het op tegen Real Madrid. Een heerlijk moment om te debuteren op zijn eigen speed voetbalschoenen die naast explosieve snelheid ook garant staan voor heerlijke balcontrole. De nieuwste Antoine Griezmann Puma evoSPEED voetbalschoenen maken onderdeel uit van de te gekke Derby Fever collectie, een collectie die zijn schijnwerpers plaatst op de mooiste derby's ter wereld. Deze speciale Derby Fever Griezmann voetbalschoenen zijn de opvolger van de eerder deze maand gelanceerde Derby Fever Cazorla schoenen. We snappen wel dat jij niet kunt wachten, totdat je alles weet over deze kicksen. Alle ins en outs lichten van de Griezmann schoenen lichten we daarom hieronder uitgebreid toe.

Atletico Madrid en Real Madrid stonden de afgelopen jaren veelvuldig tegen elkaar, zij het in de Primera Divsion en zij het in Champions League. Een wedstrijd die afgewerkt wordt op het heetst van de strijd. De wedstrijd van aankomend weekend belooft helemaal een heet potje te worden. Atletico Madrid moet winnen om niet nog meer averij op te lopen, terwijl Real Madrid moet winnen om haar koppositie te behouden. De spanning neemt toe en de grote vraag luidt: gaat Griezmann met zijn snelheid en scorend vermogen het verschil maken? Saillant detail: Griezmann heeft tot dusver al 5 overwinning in deze ongekend zware derby op zijn naam staan. De kans dat hij met zijn nieuwe voetbalschoene Atletico Madrid naar de overwinning schiet is dus zeker aanzienlijk. De Puma evoSPEED Derby Fever Antoine Griezmann voetbalschoenen koop je vanaf vrijdag 18 november HIER!

Puma -evo -speed -derby -fever -griezmann -voetbalschoenen

Het design van de nieuwste Derby Fever schoenen halen inspiratie uit de clubkleuren en look and feel van Atletico Madrid. Rood en wit vormen de hoofdkleuren in het design van deze te gekke kicksen. Rode zolen, overwegend witte bovenlagen en rood vlakken langs de zijkanten voorzien van rode sterren maken deze Griezmann schoenen tot een prachtig eerbetoon naar een van de grootste Spaanse clubs die er de laatste jaren is. Het iconische 'Derby Fever' logo versierd de zijkant van de hak om nog eens te benadrukken dat het niet zomaar om een wedstrijd gaat. Bovendien kent het zwarte Puma Trademark langs de zijkanten een subtiele blauwe omlijning. De subtiele rode bedrukking 'Madrid Derby' onder de witte veters maakt het fantastische design compleet.

Puma -evo -speed -derby -fever -griezmann -voetbalschoenen2

Het is echter niet alleen het design van deze Griezmann schoenen dat het verschil moet maken in deze derby, want voetbalschoenen zijn pas echt compleet als deze technisch in orde zijn. Voor Griezmann zijn deze voetbalschoenen pas compleet als ze hem snelheid en balcontrole geven. Onder andere een bovenlaag die bestaat uit dun rekbaar materiaal maakt deze schoenen compleet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Ook technieken als Speedframe en het Speedtrack Systeem dragen hier hun steentje aan bij. Het Speedframe bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Het Puma Speedtrack systeem komt terug op de zoolplaat van de evoSPEED voetbalschoenen. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van deze nieuwe Puma kicksen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. 

Puma -evo -speed -derby -fever -griezmann -voetbalschoenen3

Dit zijn de echte voetbalschoenen voor aanvallers die in een derby het verschil willen maken. Ga jij de uitdaging aan. Bovendien scoor jij deze te gekke Puma kicksen in de online Unisportstore voor €249,95! 

Puma -evo -speed -derby -fever -griezmann -voetbalschoenen4

Vergeet natuurlijk niet om jouw mening over deze schoenen met ons te delen. Wie weet maak jij dan wel kans op gratis voetbalschoenen!