28 juni 2016

Puma evoSPEED 2016 Celebration Pack voetbalschoenen

Puma evoSPEED 2016 Celebration Pack voetbalschoenen zijn gelanceerd door Puma. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Puma Celebration Pack waar ook evoPOWER voetbalschoenen deel uit van maken. Deze voetbalschoenen zijn geschikt voor explosief snelle voetballers. Het gaat volgens Puma een zeer limited ediotion evoSPEED voetbalschoenen. Over de gehele wereld zijn slechts 382 evoSPEED Celebration Pack voetbalschoenen verkrijgbaar. Het design van de nieuwste limited evoSPEED voetbalschoenen toont gelijkenissen met de onlangs gelanceerde Euro 2016 evoSPEED's. De voetbalschoenen zijn in design niet volledig gelijk aan de nieuwste evoPOWER's uit dit nieuwste Pack. Wel het kleurgebruik toont gelijkenissen. De Puma evoSPEED Celebration Pack schoenen kennen een bovenlaag die voor de helft zilver is en voor de helft zwart van kleur is. Hierbij moet vermeld worden dat het gedeelte rond de instap zwart is en het gedeelte rond de voorvoet zilver van kleur is. De zoolplaat aan de onderkant van de schoenen houdt ook deze indeling aan. De linker-voetbalschoen kent een roze Puma logo langs de buitenkant, een roze instap en roze noppen. De rechter-voetbalschoen kent echter geen roze -, maar gele details. Het Puma logo langs de buitenkant, de instap en de noppen zijn bij de rechter-voetbalschoen geel! De gouden Puma logo's op de lip en zoolplaat geven een extra chique uitstraling voor de Celebration voetbalschoenen. Aan de binnenkant van de schoenen komt tevens gouden belettering evoSPEED terug. Ben je nieuwsgierig of deze voetbalschoenen de voetbalschoenen voor jou zijn? Lees hieronder alles over de technieken en materialen die toegepast zijn op de Puma evoSPEED's!

Puma evoSPEED Celebration Pack voetbalschoenen

De bovenkant van de nieuwe PUMA EVOSpeed Celebration Pack voetbalschoenen zijn gemaakt van dun materiaal. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is standaard het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen waarschijnlijk uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De ronde noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de nieuwe PUMA evoSPEED Celebration voetbalschoenen.

Puma evoSPEED Celebration Pack voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED Celebration Pack voetbalschoenen kan je in volwassen maten kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal van deze voetbalschoenen verkrijgbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Puma Evo SPEED Celebration Pack Voetbalschoenen

Puma Evo POWER Celebration Pack Voetbalschoenen 2 (1)

Puma Evo SPEED Celebration Pack Voetbalschoenen 4