6 december 2016

Puma lanceert reflecterende evoSPEED 17 SL Optical voetbalschoenen

Op het blote oog lijkt er niks aan de hand. De reeds gelanceerde Puma evoSPEED 17 SL Optical laten een design zonder al te veel poespas zien. In een wereld met gekleurde voetbalschoenen lijken deze schoenen minder opvallend. Dan gaat echter het licht aan. Er gebeurd iets opvallends! Verrassende details komen tevoorschijn. Aangenaam, dit zijn de nieuwste Puma evoSPEED 17 SL Optical voetbalschoenen. De voetbalschoenen van sterren als Griezmann, Aguero, Reus en Giroud!

Als je niet genoeg neemt met enkel een lichtgrijze bovenlaag en zoolplaat dan zijn deze evoSPEEd 17 SL Optical kicksen absoluut iets voor jou. Ook als jij opzoek bent naar geweldige reflecterende details zijn deze schoenen geschikt voor jou. Een grijs Puma Trademark logo aan de buitenkant, grijze Puma belettering aan de binnenkant en een grijze zoolplaat. Allerlei elementen die zichtbaar worden als de voetbalschoenen worden blootgesteld aan het licht. Een uniek detail. Als dit het startschot is voor evoSPEED17, wat gaan komende evoSPEED's ons dan brengen? Als je echter dat enkel het design van deze schoenen opvallend zijn heb je het goed mis. Er is meer!

Puma -evo SPEED-Optical -voetbalschoenen

De materialen en technieken van deze Puma schoenen stellen alles in staat om ze zo licht mogelijk in gewicht te houden. Dit moet de explosieve snelheid in combinatie met ongekende balcontrole van voetballers bevorderen. De bovenlaag bestaat daardoor uit dun rekbaar materiaal. Dit materiaal vormt zich perfect naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Het Speedframe bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Het Puma Speedtrack systeem komt terug op de zoolplaat van de evoSPEED voetbalschoenen. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van deze nieuwe Puma kicksen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. 

Puma -evo SPEED-Optical -voetbalschoenen -2 (1)

Puma evoSPEED 17 SL Optical voetbalschoenen kopen?

Let wel op! De Puma evoSPEED 17 SL Optical voetbalschoenen mogen alleen gebruikt worden op echt gras. Natuurlijk zijn deze nieuwe schoenen van Puma online verkrijgbaar in de store van Unisportstore. Wacht niet langer en val op, ook als men het net niet verwacht!