3 januari 2017

Puma presenteert Puma evoPOWER Vigor 1 Camo voetbalschoenen 2017

Stilstand is achteruitgang. Dit moet haast wel zeker een van de nieuwe uitgangspunten voor 2017 zijn van het Duitse Puma. Vandaag presenteert Puma namelijk een geheel nieuwe voetbalschoen die een nieuwe dimensie biedt aan de Puma evoPOWER collectie. Deze voetbalschoen gaat door het leven als de Puma evoPOWER Vigor 1 Camo . Deze krachtpatser staat voor kracht en precisie en worden 16 januari officieel gelanceerd door Puma en haar sterspeler Giroud. Deze gloednieuwe schoen is een volgende stap in precisietechnologie. Wij geven jou alvast een fraaie inkijk in het nieuwe paradepaardje van Puma.

Opvallend is wel dat jij deze evoPOWER Vigor 1 Camo voetbalschoenen al online kunt bestellen. Zo scoor je deze heerlijke POWER kicksen in de online store van Voetbalshop en Unisportstore. Wacht dus niet en schaf jouw nieuwe voetbalschoenen direct aan!

Puma Evo POWER Vigor 1 Camo Voetbalschoenen

Net zo krachtig als haar techniek is het design. Het design van de Puma evoPOWER Vigor 1 Camo is verrassend en wijkt totaal af van designs die we eerder zagen terugkomen op evoPOWER voetbalschoenen. Extreem! Het design haalt inspiratie uit de geschilderde voetbalveldlijnen en turfpatronen die door grasmeester over de hele wereld zijn aangebracht. Het is daarom niet vreemd te noemen dat groen en wit een belangrijk onderdeel innemen in het design van de golvende Vigor 1 Camo kicksen.

Puma Evo POWER Vigor 1 Camo Voetbalschoenen2

Om krachtige nauwkeurigheid te realiseren heeft Puma deze evoPOWER Vigor 1 voetbalschoenen voorzien van AccuFoam 3D PU puntjes. Deze technologie komt tevoorschijn op de silo van de schoenen en zijn strategisch gevormd aan de binnenkant van de upper. Hierdoor ontstaat een egaal oppervlak die jou nauwkeurig laat schieten en passen. Uiteraard ontbreken technieken en materialen als Adap-Lite en GripTex niet. Ook de tongloze slip-on constructie is nieuw. Deze constructie is ontwikkeld om je meer comfort te geven en zorgt voor genoeg ondersteuning van de voet. Ook de ondersteunende zoolplaat is gemaakt voor kracht en zorgt voor stabiliteit in alle omstandigheden. 

Puma Evo POWER Vigor 1 Camo Voetbalschoenen3

Deze Camo voetbalschoenen uit de evoPOWER Vigor 1 lijn hebben een adviesverkoopprijs van € 249,99. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 41 tot 46 en geschikt voor FG ondergronden.

Scoor ze hier...