22 april 2016

Puma evoPOWER Tricks Euro 2016 voetbalschoenen

Puma heeft de nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen voor Euro 2016 gelanceerd. De Puma evoPOWER Tricks Euro 2016 worden op aankomend Europees Kamioenschap gedragen. Sterspelers als Gianluigi Buffon, Cesc Fàbregas en Olivier Giroud zullen schitteren op deze evoPOWER Tricks Euro 2016 voetbalschoenen. De nieuwste evoPOWER's kennen een zeer sterk design. Wat opvalt is dat de schoenen in kleur van elkaar verschillen. Waar de rechter voetbalschoen overwegend geel is, daar is de linker voetbalschoen overwegend roze. Dit concept zagen we ook al terug bij de Puma evoPOWER WK 2014 voetbalschoenen. Het design van de rechterschoen kent een overwegend gele bovenlaag. Deze evoPOWER Euro 2016 voetbalschoen wordt versierd met zwarte details rondom de instap. Dit betekent dat o.a. de hak zwart van kleur is. Verder is deze voetbalschoen versierd met een roze Puma Trademark langs de zijkanten. Ook Puma logo's op de lip en hak zijn roze van kleur. Het design van de bovenkant van deze schoenen loopt over op de zoolplaat. De noppenstructuur kent zowel gele, zwarte als roze noppen. De linker evoPOWER Euro 2016 voetbalschoen verschilt enkel in kleur van de rechterschoen. Dit houdt in dat het geel vervangen is door roze en het roze voor geel. Benieuwd van welke voordelen je geniet voor het dragen van de Euro 2016 voetbalschoenen? Lees het hieronder.

Technische kenmerken Puma evoPOWER Tricks Euro 2016 voetbalschoenen

De nieuwe evoPOWER Euro 2016 schoenen zijn door Puma opnieuw uitgerust met verschillende technieken. Zo bevatten de bovenkant van de schoenen een AdaptLite bovenlaag. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Een ander voordeel is dat de zool mee beweegt wanneer je schiet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Onder de bovenlaag bevindt zich bovendien een laag waarin AccuFoam is verwerkt. Deze vlakken of pads zorgen er voor dat je een groter schietvlak hebt en dus nog beter kan schieten. Dit wordt verstrekt door de diagonale stand van de veters, waardoor het raakvlak nog groter is. Een ander kenmerk van de evoPOWER is de aanwezigheid van de EVERFIT Cage. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zodat je power in je spel kan gooien zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. . De Puma EVERFIT CAGE valt te vergelijken met de X-CAGE van de adidas X15. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht, omdat deze gemaakt is van Pebax. Hier bevindt zich opnieuw het zogenaamde PUMA Gradual Stability Frame. Dit frame heeft de vorm van een ruggengraat en zorgt voor flexibiliteit, zodat je alle kracht kan geven wanneer je de bal schiet. Verder zijn de nieuwste Puma voetbalschoenen uitgerust met langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! Check hieronder de foto's van de schoenen waarop sterren als Fabregas, Giroud, Toure en Balotelli vanaf nu spelen.

Nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen kopen

De nieuwe PUMA evoPOWER Tricks Euro 2016 voetbalschoenen kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen en kinderen. Deze schoenen scoor je al vanaf een prijs van € 55,- en het top model heeft een prijs van € 200,-. Of check de oudere evoPOWERS (die vaak wat goedkoper zijn) in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste evoPOWER schoenen hier!

of in deze Sportstore!

Puma Evo POWER Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen

Puma Evo POWER Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen 2

Puma Evo POWER Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen 3

Puma Evo POWER Tricks Euro 2016 Voetbalschoenen 4