Puma heeft nieuwe Puma evoPOWER Graphic voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste evoPOWER's maken onderdeel uit van het Graphic Pack van Puma. Het Graphic Pack is gebaseerd op trofee schedels van oude stammen en vertegenwoordigen macht, respect en creativiteit, kenmerken van hedendaagse voetballers. De evoPOWER Graphic laten een unieke print zien. De print bevat de kleuren zwart, wit en geel en bootsen een sterk grafisch patroon uit over de bovenlaag van de voetbalschoenen. De voetbalschoenen zijn vandaag gelanceerd en Giroud zal in aankomende Champions League speelronde direct hierop schitteren.

Scoor de nieuwste Puma evoPOWER voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen!

Puma Evo POWER Graphic Voetbalschoenen

De voetbalschoen van Puma zijn DE voetbalschoenen voor spelverdelers of dodelijk afmakers en daarom uiterst geschikt voor offensieve middenvelders of goalgetters. De Puma evoPOWER garandeert je precieze passing. De Puma evoPOWER Graphic voetbalschoenen staan voor macht. Dit komt tot uiting in de print rondom de zijkanten. De print is zwart, wit en geel en beeldt een grafische schedel (van Giroud) aan de binnenkant uit. Maakt Puma met deze print Giroud het gezicht van de evoPOWER lijn? Rondom deze schedel komt zowel aan de binnen- als buitenkant een geometrisch schild terug. De print loopt van de hak tot de veters. De neus van deze schoenen is geel van kleur. De zwarte binnenzool verwijst ook naar de print op de bovenlaag van deze Graphic schoenen. Verder zijn deze evoPOWER's een zwarte zooplaat rijk.

Puma Evo POWER Graphic Voetbalschoenen 3

De bovenkant van de schoenen bevat een AdaptLite

 bovenlaag. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Een ander voordeel is dat de zool mee beweegt wanneer je schiet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Onder de bovenlaag bevindt zich bovendien een laag waarin AccuFoam is verwerkt. Deze vlakken of pads zorgen er voor dat je een groter schietvlak hebt en dus nog beter kan schieten. Dit wordt verstrekt door de diagonale stand van de veters, waardoor het raakvlak nog groter is. Een ander kenmerk van de evoPOWER is de aanwezigheid van de EVERFIT Cage. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zodat je power in je spel kan gooien zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. . De Puma EVERFIT CAGE valt te vergelijken met de X-CAGE van de adidas X16. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht, omdat deze gemaakt is van Pebax. Hier bevindt zich opnieuw het zogenaamde PUMA Gradual Stability Frame. Dit frame heeft de vorm van een ruggengraat en zorgt voor flexibiliteit, zodat je alle kracht kan geven wanneer je de bal schiet. Verder zijn de nieuwste Puma voetbalschoenen uitgerust met langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! 

Puma Evo POWER Graphic Voetbalschoenen 4

 

De nieuwe PUMA evoPOWER Graphic voetbalschoenen kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen en kinderen. Het top model heeft een prijs van € 200,-. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Of check de oudere evoPOWERS (die vaak wat goedkoper zijn) in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Graphic voetbalschoenen van Puma in de Sportstore!

Of koop ze hier...

Puma Evo POWER Graphic Voetbalschoenen 2