24 april 2017

Puma evoPOWER Giroud Derby Fever voetbalschoenen

Het is DERBY voor PUMA! Na eerder vandaag speciale voetbalschoenen voor Aguero gelanceerd te hebben, is het ook de beurt aan Giroud. Als onderdeel van het ''Derby Fever'' pack heeft Puma vandaag namelijk special edition Puma evoPOWER voetbalschoenen gelanceerd, welke de Franse aanvaller alleen zal dragen tijdens de Noord Londense derby op 30 april 2017. Op White Hart Lane nemen Tottenham Hotspur en Arsenal het namelijk tegen elkaar op en zal Giroud op deze voetbalschoenen te zien zijn, welke geheel in stijl zijn van de kleuren van The Gunners. Wil je meer weten over deze speciale evoPOWER Vigor voetbalschoenen van de Franse speler, check hieronder alle ins en outs!

Direct enthousiast over deze special edition schoenen van Giroud? Check ze exclusief in deze online winkel! 

Design Arsenal Giroud Puma evoPOWER voetbalschoenen

De nieuwe Giroud Puma evoPOWER ''Derby Fever'' voetbalschoenen zijn geheel in stijl van de kleuren van Arsenal. De kicksen zijn overwegend wit en bevatten aan de zijkanten een rode formstripe van het Duitse sportmerk. De achterkant van de schoenen bevatten ook een rood vlak met golven. Hierin is aan de ene kant het speciale derby fever logo van Puma verwerkt en aan de andere kant het iconische kanon uit het logo van de Londenaren. De veters van de schoenen van Oliver Giroud zijn wit, terwijl de lusjes op de schoenen rood zijn. Ter hoogte van de neus van de schoenen bevindt zich ook nog een detail. Hier staat namelijk in het rood de tekst: ''NORTH LONDON DERBY.'' Ook de binnenzool van de schoenen bevat het speciale derby logo van Puma en het onderstel van de nieuwe evoPOWER schoenen is een combinatie van rood en wit. Wil je weten waarom dit de perfecte schoenen zijn voor echte afmakers zoals Giroud? Lees hieronder alles over de materialen en technische kenmerken van de Puma evoPOWER voetbalschoenen.

Kenmerken en materialen Giroud Puma evoPOWER DERBY FEVER voetbalschoenen

De bovenkant van de Giroud Puma evoPOWER voetbalschoenen bestaat uit een combinatie van het AdapLite materiaal en een extra ''slip-on-constructie'', welke terug komt in de kleine enkelsok van de schoenen. Deze is gemaakt van elastaan en beweegt perfect mee met de bewegingen van de voet. Hierdoor hebben de Puma evoPOWER Giroud voetbalschoenen een sokachtige fit en vallen de schoenen direct om de voeten, waardoor het balgevoel optimaal is en je ook nog eens het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt. Een ander voordeel hiervan is dat je een perfecte krachtverdeling hebt bij het schieten. De schoenen bevatten bovendien een zogenaamde one way stretch systeem, wat zorgt voor stabiliteit bij onverwachte bewegingen. Op de bovenkant van deze limited Puma evoPOWER voetbalschoenen zien we ook kleine uitstulpingen terug, die door Puma Griptex wordt genoemd. Deze technologie zorgt voor een nog betere wrijving tussen de bal en de schoen, waardoor je een nog betere grip hebt, zowel in droge als natte weersomstandigheden. Rondom de instap zien we ook twee lusjes terug. Puma noemt dit ''pull tabs''. Dit zorgt ervoor dat je je schoenen nog beter aan kunt trekken. Ook deze voetbalschoenen van Puma zijn uitgerust met een externe hielkap aan de achterkant. De hielkap biedt de optimale bescherming en stabiliteit.

Ook aan de binnenkant van de schoenen heeft Puma overal aan gedacht. De binnenkant van de schoenen is namelijk uitgerust met AccuFoam. Dit voelt niet alleen lekker, het verbetert ook het eerste balcontact en vergroot het het schietoppervlak. De onderzool is gemaakt van een licht pebax materiaal en bevat het zogenaamde GSF systeem van Puma. Dit is het Gradual Stability frame en werkt als een ruggengraat voor de schoenen. Het zorgt zowel voor stabiliteit als voor flexibiliteit. En dat is eigenlijk waar het allemaal bij deze schoenen om gaat. Het boven- en onderstel van de schoenen werken continue met elkaar samen, waardoor je je vrij kunt bewegen in de schoenen en waardoor het met deze schoenen net lijk alsof je op blote voeten speelt. Dit effect wordt nog eens versterkt door de zogenaamde DUOFLEX groeven die horizontaal onder de voorvoet lopen. De schoenen bevatten zowel rechthoekige als ronde noppen, welke zorgen voor én stabiliteit en ook weer flexibiliteit! De schoenen wegen slechts 202 gram. 

Vandaag lanceerde Puma ook een unieke Puma evoSPEED Derby Fever voetbalschoenen voor Aguero. 

Puma evoPOWER Giroud voetbalschoenen kopen

De nieuwe voetbalschoenen van Giroud zijn in een limited edition gelanceerd, wat niet alleen betekent dat deze alleen beschikbaar zijn voor volwassenen, maar ook dat er maar een beperkte hoeveelheid van deze schoenen zijn gelanceerd. De schoenen zijn alleen beschikbaar in de volgende maten: 39, 40, 41, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 44, 44.5, 45, 46 en 46.5. De prijs van deze schoenen is € 250,-. Ben je op zoek naar andere, goedkopere Puma evoPOWER schoenen? Dan kan je deze in de onderstaande online winkels al scoren vanaf € 50,-. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending! Uiteraard kan je de schoenen ook nog eens laten personaliseren en dus laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop de nieuwe Puma evoPOWER Giroud Derby Fever voetbalschoenen in deze online winkel!