Puma evoPOWER 2016 Celebration Pack voetbalschoenen zijn gelanceerd door Puma. Het gaat volgens Puma een zeer limited ediotion evoPOWER voetbalschoenen. Over de gehele wereld zijn slechts 384 evoPOWER Celebration Pack voetbalschoenen verkrijgbaar. Het design van de nieuwste limited evoPOWER voetbalschoenen toont gelijkenissen met de onlangs gelanceerde Euro 2016 evoPOWER's. Het geel en roze keert namelijk ook terug op de Celebration evoPOWER voetbalschoenen. De Puma evoPOWER Celebration Pack schoenen kennen een bovenlaag die voor de helft zilver is en voor de helft zwart van kleur is. Hierbij moet vermeld worden dat het gedeelte rond de instap zilver is en het gedeelte rond de voorvoet zwart van kleur is. De zoolplaat aan de onderkant van de schoenen houdt ook deze indeling aan. De linker-voetbalschoen kent een roze Puma logo langs de buitenkant, een roze instap en roze noppen. De rechter-voetbalschoen kent echter geen roze -, maar gele details. Het Puma logo langs de buitenkant, de instap en de noppen zijn bij de rechter-voetbalschoen geel! De gouden Puma logo's op de lip en zoolplaat geven een extra chique uitstraling voor de Celebration voetbalschoenen. Ben je nieuwsgierig of deze voetbalschoenen de voetbalschoenen voor jou zijn? Lees hieronder alles over de technieken en materialen die toegepast zijn op de Puma evoPOWER's!

Kenmerken Puma evoPOWER Celebration Pack voetbalschoenen

De nieuwe evoPOWER Celebration Pack schoenen zijn door Puma opnieuw uitgerust met verschillende technieken. Zo bevatten de bovenkant van de schoenen een AdaptLite

 bovenlaag. Dit is een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Een ander voordeel is dat de zool mee beweegt wanneer je schiet. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Onder de bovenlaag bevindt zich bovendien een laag waarin AccuFoam is verwerkt. Deze vlakken of pads zorgen er voor dat je een groter schietvlak hebt en dus nog beter kan schieten. Dit wordt verstrekt door de diagonale stand van de veters, waardoor het raakvlak nog groter is. Een ander kenmerk van de evoPOWER is de aanwezigheid van de EVERFIT Cage. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zodat je power in je spel kan gooien zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. . De Puma EVERFIT CAGE valt te vergelijken met de X-CAGE van de adidas X16. Hierdoor zit de schoen comfortabel om de voet. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht, omdat deze gemaakt is van Pebax. Hier bevindt zich opnieuw het zogenaamde PUMA Gradual Stability Frame. Dit frame heeft de vorm van een ruggengraat en zorgt voor flexibiliteit, zodat je alle kracht kan geven wanneer je de bal schiet. Verder zijn de nieuwste Puma voetbalschoenen uitgerust met langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! Check hieronder de foto's van de schoenen waarop sterren als Fabregas, Giroud, Toure en Balotelli spelen.

Puma evoPOWER voetbalschoenen kopen

De nieuwe PUMA evoPOWER Celebration voetbalschoenen kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen en kinderen. Het top model heeft een prijs van € 200,-. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt! Of check de oudere evoPOWERS (die vaak wat goedkoper zijn) in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Celebration voetbalschoenen van Puma in de Sportstore!

Of koop ze hier...

Puma Evo POWER Celebration Pack Voetbalschoenen

Puma Evo POWER Celebration Pack Voetbalschoenen 2

Puma Evo POWER Celebration Pack Voetbalschoenen 3

Puma Evo POWER Celebration Pack Voetbalschoenen 4