30 december 2015

Puma evoPOWER 1.3 Camo voetbalschoenen

Een nieuwe generatie Puma evPOWER voetbalschoenen zijn bekend geowrden. Puma heeft 27 december 2015 de Puma evoPOWER 1.3 Camo voetbalschoenen gepresenteerd. De nieuwe evoPOWER 1.3 voetbalschoenen zijn gepresenteerd net nadat Fabregas debuteerde op de toen mysterieuze voetbalschoenen in de wedstrijd tegen Watford. De voetbalschoenen zijn uitgebracht in een limited edition en beelden een mysterieus design uit. Deze limited edition toont onthult weinig details en technieken. Dit, omdat Puma in januari 2016 deze 1.3 lijn pas officieel zal presenteren. Het design van de Puma evoPOWER 1.3 Camo voetbalschoenen toont een design dat overwegend bestaat uit witte en blauwe strepen. De binnenzijde van de Camo evoPOWER 1.3 voetbalschoenen kennen ook gele strepen, terwijl de zoolplaat overwegend wit is. Check hieronder welke technieken en materialen de evoPOWER 1.3 rijk is.

Materialen en technieken Puma evoPOWER 1.3 Camo voetbalschoenen

De nieuwe generatie Puma evoPOWER 1.3 Camo voetbalschoenen biedt net als de 1.2 vele voordelen. Puma heeft nog geen berichtgeving gedaan over de aanwezigheid van de aanwezige technieken op de 1.3. Dit is vreemd, omdat een eerste schoen wel al verkrijgbaar is. Dit zal medio januari 2016 bekend worden en houden zij voor nu geheim. Wat wel zeker is, is dat Puma voetballers met de 1.3 zo krachtig mogelijke schoten wilt laten afvuren. Een AdapLite bovenlaag en GSF zoolplaat zorgen doorgaans hiervoor. Echter lijkt de zoolplaat op beeldmateriaal hevig gewijzigd. Er zijn namelijk groeven in de zoolplaat zichtbaar. Welke techniek de zoolplaat bezit is niet beked. AdapLite staat bekend als een rekbaar materiaal, welke voor een perfect balgevoel en aanname zorgt. Check hieronder beeldmateriaal van de eerste PUMA evoPOWER 1.3 voetbalschoenen die komende maanden sowieso door Fabregas gedragen gaat worden.

Puma evoPOWER 1.3 Camo voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Fabregas schitteren op deze nieuwe Puma voetbalschoenen! De nieuwe Puma evoPower 1.3 Camo voetbalschoenen kan voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het topmodel van deze schoenen is € 275. Check ook andere beschikbare Puma evoPOWER voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending

Koop deze nieuwe voetbalschoenen in de nieuwe Unisportstore!

Puma Evopower 1.3 Camo Voetbalschoenen

Puma Evopower 1.3 Camo Voetbalschoenen 2

Puma Evopower 1.3 Camo Voetbalschoenen 3

Puma Evopower 1.3 Camo Voetbalschoenen 4