23 februari 2016

Pogba sluit contract met adidas

Paul Pogba heeft afgelopen zaterdag een contract ondertekend bij adidas. Vanavond zal Pogba in de wedstrijd tegen Bayern München verschijnen op de veterloze adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen. Afgelopen weken verscheen Pogba op volledig onherkenbare zwarte Pure Control voetbalschoenen. Dit was verplicht, omdat destijds het contract tussen adidas en Pogba nog niet officieel was. Adidas troeft Nike hiermee af. Adidas bindt Pogba voor tien jaar. Pogba zal een bedrag van €40 miljoen ontvangen. Het heeft er alle schijn van dat Pogba's nieuwe adidas Ace16+ Pure Control voetbalschoenen in het bezit zijn van een Franse vlag op de hak en belettering langs de instap. Ben je benieuwd welke voordelen deze voetbalschoenen Pogba levert? Check het hieronder!

Voordelen, materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De nieuwste veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden.

Pogba voetbalschoenen kopen

De groene Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de groene Adidas 16+ PureControl schoenen in de online shop van Unisportstore
of in de officiële shop van Adidas!

Pogba Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen

Pogba Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 2