Adidas heeft voor het eerste Paul Pogba Ace16+ Pure Control voetbalschoenen gelanceerd. In de wedstrijd tegen Bayern München was de Fransman in dienst bij Juventus al te zien op zijn "eigen" Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen. Het design van de Paul Pogba voetbalschoenen haalt inspiratie uit het 3e shirt van De Oude Dame. De voetbalschoenen showen een overwegend zwarte bovenlaag en gouden details. De zwarte bovenlaag van de nieuwste Pure Control voetbalschoenen toont een all-over print die veel wegheeft van een slangenhuid. De adidas Trademark strepen langs de buitenkant zijn goud van kleur. Ook de zoolplaat bevat deze rijke kleur. Het design van de Pogba schoenen toont veel verwijzingen naar de Franse sterspeler. Op de hak is in het goud Pogbance zichtbaar en rechts van de hak staat Pogboom gedrukt. Deze gouden belettering verwijst naar o.a. naar de manier hoe Pogba zijn doelpunten viert. Rondom de instap is op de enkelsok een zwarte lip zichtbaar. Op deze lip staat in het goud nummer 10 gedrukt. Dit nummer verwijst naar het rugnummer van Pogba. Is de schoen iets voor jou? Check het hieronder.

Voordelen, materialen en technieken adidas Ace 16+ Pure Control Pogba voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de Pogba Pure Control voetbalschoenen van adidas. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Adidas Ace 16+ Pure Control Pogba voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!



Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Pogba Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen (1)

Pogba Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 2 (1)

Pogba Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 4

Pogba Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 3 (1)