Paul Pogba ACE 17+ SPORTSCHOENEN

Paul Pogba, wie kent hem niet? Met zijn unieke uitstraling en eigen style valt hij overal op. De jaren bij Juventus hebben hem een ster gemaakt. Toen zijn contract daar afliep is hij voor een toenmalig recordbedrag getransfereerd naar Manchester United. Zijn unieke en eigen style is door adidas ook opgemerkt en heeft samen met Paul Pogba zijn eigen merk op de markt gebracht, PP (Paul Pogba). Deze Paul Pogba schoen, een eerbetoon aan zijn unieke creativiteit buiten het veld, laat zien waarom Pogba niet alleen populair is op het veld, maar ook buiten het veld. Hiphop smelt samen met voetbal en fashion en dit is het resultaat…!

Direct enthousiast over deze flitsende camo ACE 17+ sportschoenen van het eigen adidas merk van Paul Pogba? Scoor ze exclusief in deze SHOP

of deze STORE

Design PP ACE 17+ sportschoenen

De adidas ACE 17+ sportschoenen zijn de perfecte schoenen die voetballers off pitch kunnen dragen. Hiphop, voetbal en fashion worden gecombineerd voor dit perfecte design. Deze nieuwe adidas PP ACE 17+ sportschoenen hebben een licht bruine bovenkant en bevatten een bruine camouflage print. Verder zijn de sneakers geheel licht bruin/bruin met aan de zijkanten drie crèmekleurige adidas strepen en natuurlijk een enkelsok. De lip van de enkelsok bevat het logo van het eigen adidas merk van Paul Pogba. De onderkant van de schoen heeft een crème achtige kleur, met de noppen in deze zelfde kleur. Op de achterkant van de schoen staat in gouden letters POGBOOM, met daarboven in het goud het adidas logo. Lees hieronder verder over de kenmerken van deze POGBOOM ACE 17+ sportschoenen.

Kenmerken PP ACE 17+ sportschoenen

De PP ACE 17+ sportschoenen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen. Het bruine camo-bovenwerk is van geweven jacquard gemaakt. Deze stof heeft een hoge vastheid, een goede vormstabiliteit en valt tegelijkertijd soepel. De schoen bevat een boord van vierwegstretchstof, wat voor optimaal comfort zorgt. Verder heeft de schoen de meest responsieve demping ooit, door de Boost™ technologie. Deze middenzool zorgt ervoor dat elke stap energiek en responsief is. Dat betekent dus: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt. De onderkant van de zool is uitgerust met kunstgras noppen. Deze noppen zorgen voor een optimale grip in alle weersomstandigheden.

Zoals op de foto's te zien is, is de bovenkant gemaakt van een speciaal gebreid materiaal, wat door adidas PRIMEKNIT wordt genoemd. Dit materiaal valt perfect om de voeten, waardoor je het gevoel hebt dat je een sok aan hebt. Het veterloze adidas PURECUT systeem versterkt dit gevoel. Deze technologie is in de voorvoet van de schoenen aangebracht en zorgt ervoor dat de schoen naadloos om de voeten valt en je de sneakers niet meer hoeft in te lopen. Bekijk de foto’s, want die zeggen al genoeg over deze nieuwe sportschoenen van Paul Pogba!

PP ACE 17+ sportschoenen kopen

De nieuwste sportschoenen van PP, Paul Pogba, zijn gruwelijk en verkrijgbaar in deze SHOP of deze STORE vanaf 179,95! Deze schoen, het eerbetoon van adidas aan Paul Pogba, is ook in een goedkopere versie verkrijgbaar. Dat is de 17.1 voor een prijs van 149,95.