28 december 2017

Pantofola d’Oro lanceert meesterlijke Superleggera voetbalschoenen

Pure klasse…. Dat is wat er in je opkomt als je kijkt naar de nieuwe Pantofola d’Oro Superleggera voetbalschoenen. Het schoenenmerk wat zich voornamelijk richt op klassieke Italiaanse alledaagse schoenen heeft nu wel iets heel bijzonders gedaan. Het leer van de schoen is namelijk speciaal uitgekozen, met de hand geplukt en uit een stuk geschoren! Als je denkt dat het niet preciezer kan heb je het goed mis! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze voetbalschoenen.

Pantofola d’Oro Superleggera design

Zoals in de intro al werd verteld worden de schoenen op een speciale manier gemaakt en dit is dan ook duidelijk terug in het ongekende design van het paar kicksen. De schoenen die zijn vernoemt naar de Lazzarini familie hebben een grote naam hoog te houden en dat merk je! De schoen is namelijk van een zwart leer dat speciaal gemaakt is, maar daarover later meer. De volledige zwarte schoen heeft echter wel een aantal unieke details gekregen waardoor de schoen geen standaard schoen is gebleven. Te beginnen bij het frame van de veters. Dit frame is net als de rest van de schoen volledig zwart, maar heeft de Italiaanse vlag erop gedrukt die verticaal naar beneden loopt. Aan de bovenkant van dit frame, net boven de veters, staat in het goud Pantofola d’Oro.  Een ander detail wat een gouden kleur heeft gekregen zijn de 3 sterren die zich bevinden aan de buitenzijdes van de schoen. Deze 3 kenmerkende sterren van het Italiaanse schoenenmerk zijn ook terug te vinden op zowel de binnen- als buitenkant van de schoenzool. Aan de binnenkant en op de onderkant van de schoen staan tevens ook een Italiaanse vlag met het woord Pantofola d’Oro om nog maar eens de klasse van de schoen te benadrukken.

Kortom, een Italiaanse schoen die een naam heeft hoog te houden en daar behoorlijk in slaagt!

 

Kenmerken Pantofola d’Oro Superleggera

De nieuwe Pantofola d’Oro Superleggera voetbalschoen mag en dan wel fantastisch mooi uitzien, maar de voetbalschoen moet natuurlijk ook heerlijk zitten en vol zitten met de nieuwste technieken. De ‘Emidio’ heeft een bovenwerk wat volledig is gemaakt van kangoeroeleer. Geen standaard kangoeroeleer, maar het beste! Dit kangoeroeleer vormt zich perfect naar jouw voet waardoor de touch met de bal ongekend wordt. Ook zorgt dit speciale leer voor een meesterlijk comfort en goede fit. De schoen is gemaakt met zo min mogelijk naden waardoor het schietoppervlak  schoner is en je de minste wateropname hebt. De buitenzool en de plaatsing van de noppen zorgen voor een hoge stabiliteit, geven je een nog hoger comfort en geven je een perfecte bescherming. De lage ligging van de zool en de flexmogelijkheid die de zool je biedt zorgen ervoor dat je stevig staat op elk moment van de wedstrijd. Als laatste heeft de schoen ronde noppen waardoor je snel weet te draaien en het spel kan controleren!

 

Pantofola d’Oro Superleggera kopen

Ben jij al helemaal verliefd op deze meesterlijke schoen? Of ben jij helemaal weg van dit Italiaanse supermerk? Haal dan snel jouw eigen Pantofola d’Oro Superleggera in deze winkel! Voor zo’n mooie en uniek gemaakte schoen is de prijs van de schoen nog mee gevallen. De schoen kost namelijk maar rond de €200,-

Gerelateerd nieuws