26 februari 2016

Paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Quinhentos voetbalschoenen

Al enige tijd terug heeft NIke paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Quinhentos voetbalschoenen gelanceerd. Deze paarse Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen zijn destijds tegelijkertijd met de gouden CR7 schoenen gelanceerd. Beide voetbalschoenen eren een unieke prestatie van Cristiano Ronaldo. Tot dusver is Ronaldo nog niet op de paarse variant verschenen. Daar lijkt verandering in te komen. Ronaldo gaat de paarse CR7 voetbalschoenen binnen afzienbare tijd dragen. Dit houdt ook in dat de schoenen binnenkort verkrijgbaar zijn voor liefhebbers. De paarse variant uit de CR7 lijn eert de mijlpaal van 500 doelpunten die Ronaldo tot dusver maakte in zijn carrière. De gouden variant van de CR7 lijn eert op zijn beurt Ronaldo's prestatie als topscorer aller tijden voor Real Madrid. Beide mijlpalen bereikte Ronaldo op 30 september 2015. De paarse Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen halen inspiratie uit de Nike Mercurial Vapor 3. Deze schoenen waren in 2006 verkrijgbaar. De voetbalschoenen beelden een opvallend design uit dat gekenmerkt wordt door een zilveren bovenlaag en fantastische paarse details rondom de hak en zoolplaat. Ook is de CR7 voetbalschoen rijk aan zwarte details. Zo zijn de zoolplaat, Nike swoosh op de neus en veters zwart. Dat geldt ook voor het uiteinde van de Dynamic Fit Collar. Op de hak komt de belettering CR7 terug. De kleurencombinatie is een van Ronaldo's favoriete combinaties. Hieronder staat uit welke materialen en technieken de voetbalschoenen van Ronaldo bestaan.

Technische informatie paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Quinhentos voetbalschoenen

Deze paarse CR7 voetbalschoenen worden gekenmerkt door de enkelsok welke aan de voetbalschoen vast zit. Deze enkelsok wordt Dynamic Fit Collar genoemd en valt strak om de enkels. De Nike CR7 Superfly schoenen bevatten geen tong. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. De bovenlaag van de CR7 voetbalschoenen bevat de Flyknit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de voet beter op zijn plaats blijft. Daardoor ben je, je als voetballer bewuster van je voeten en heb je meer controle aan de bal, inlclusief een flexibelere beweging. Door Nike wordt dit ook wel het ''blote voeten'' gevoel genoemd.  De technologie behaalt dankzij de zogenaamde flywire of brio kabels nog betere resultaten. Naast de Flyknit technologie is de CR7 Superfly ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie en de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Mercurials perfect om je voet vallen en het balcontact daardoor natuurlijk aanvoelt en optimaal is. De ACC technologie zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De onderkant van de Nike Mercurial Superfly CR7 bestaat uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Deze structuur zorgt ervoor dat spelers makkerlijker af kunnen zetten en dus voor een explosieve snelheid en het snel kunnen reageren op situaties in het veld. Om dit te stimuleren is de Superfly CR7 aan de achterkant voorzien van twee extra noppen, waardoor je nog beter af kunt zetten. Daarnaast bevat ook de binnenkant van de Nike CR7 Mercurial Superfly een lichtgewicht, geperforeerde inlegzool, welke vormen naar de vorm van de voet en zorgen voor comfort en demping met een laag profiel.

Check hieronder foto's van de paarse variant van de CR7 lijn. Geef uiteraard ook jouw mening over dit nieuwe examplaar en ga de disucssie aan met anderen! Check hieronder ook waar de voetbalschoenen verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly CR7 Quinhentos voetbalschoenen kopen

De Nike CR7 Superfly Quinhentos voetbalschoenen zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Dit betekent dat de voetbalschoenen van Ronaldo zowel gekocht kunnen worden voor kunstgrasvelden als voor gewone grasvelden. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de CR7 Superfly voetbalschoenen verschilt van € 80,- tot € 300,-. Direct leverbaar en gratis verzending. Of check het overzicht met beschikbare Ronaldo schoenen hiernaast of hieronder. 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen

Paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 2

Paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 3

Paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 5

Paarse Nike Mercurial Superfly CR7 Voetbalschoenen 6