De lage versie van de Nike Magista voetbalschoenen, de Opus, is vandaag officieel gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk in het kader van de Nike Metal flash pack. Deze schoenen worden vanaf februari 2016 tot het einde van het seizoen gedragen door sterren als Iniesta (Barcelona en Spanje), Varane (Real Madrid en Frankrijk) en Carrick (Manchester United) bij hun club op nationale elftal. Deze Magista Opus heeft hetzelfde design als de Magista Obra, welke een enkelsok of dynamic fit collar bevat. Deze schoenen zijn geheel paars met turqoise en groene accenten, welke verwerkt zijn in de honingraatstructuur over de schoenen. De onderkant van de schoenen zijn groen en bevatten ronde noppen. De swoosh van Nike aan de zijkanten van de schoenen zijn zilver met een zwarte omlijning. Bovendien bevat de schoenen een turqoise instap. Check hieronder meer informatie over het materiaal waarvan de schoenen zijn gemaakt en voor welke spelers deze perfect zijn!

Materialen paarse Nike Magista Opus voetbalschoenen

De paarse Nike Magista voetbalschoenen garanderen door een kangoeroe lederen bovenlaag een goede balcontrole. De bovenlaag heet Kangalite, welke op de Magista's tot uiting komt in een honingraatachtige structuur op de bovenlaag van de voetbalschoenen. Deze structuur zorgt voor een perfecte eerste aanname door de wrijving die ontstaat tussen de schoenen en de bal. Bovendien is de bovenkant van de nieuwste Nike Magista Opus schoenen uitgerust met de NikeSkin technologie, waardoor de schoen uit minder lagen is opgebouwd en zo minder vocht opneemt. Deze technologie zorgt er daarnaast voor dat de schoenen zich perfect vormen naar de vorm van de voeten. De bovenlaag kent zoals bij meerdere voetbalschoenen van Nike de ACC (All Conditions Control) technologie. Deze technologie stimuleert de grip en de controle op de bal in zowel droge als in vochtige weersomstandigheden. De achterkant van de schoenen bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit rondom de hiel. De zoolplaat van de schoenen is uitgerust met een combinatie van pebax en nylon met kegelvormige/ronde noppen. Deze structuur van een lichte zool en ronde noppen zorgt ervoor dat spelers erg wendbaar zijn en daardoor sneller en explosiever van een tegenstander weg kunnen draaien/sprinten of van richting kunnen veranderen. De pebaxzoolplaat zorgt voor nog meer stevigheid stevigheid en beweeglijkheid in alle richtingen. De nylon laag zorgt ervoor dat spelers explosief kunnen starten en zich los kunnen maken van hun tegenstander. Check hieronder foto's van de zilveren Nike Magista Opus voetbalschoenen, de lage variant uit de Magista lijn.

Paarse Nike Magista Opus Metal Flah Pack voetbalschoenen kopen

De paarse Nike Magista Opus voetbalschoenen kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het topmodel is € 200,-, maar de goedkopere versie van deze schoenen scoor je al voor een bedrag van € 70,-. Check alle beschikbare Nike Magista Opus voetbalschoenen in het overzicht hiernaast.  Directe levering en gratis verzending!


Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Paarse -Magista -Opus -voetbalschoenen

Paarse -nike -opus -magista -schoenen

Achterkant -paarse -nike -magista -opus -schoenen