4 februari 2016

Paarse Nike Magista Obra voetbalschoenen 2016

De nieuwe paarse Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn vandaag officieel gelanceerd door Nike. Op deze Magista's met enkelsok zullens terren als Götze (Bayern München en Duitsland), Thiago Silva (Paris Saint Germain en Brazilië) en David Luiz (PSG en Brazilië) vanaf nu hun wedstrijden bij hun club of land spelen. Deze schoenen maken onderdeel uit van het in februari 2016 gelanceerd Nike Metal Flash pack. De nieuwe Magista Obra voetbalschoenen hebben een gedurfde kleur en zijn dus overwegend paars (hyper grape) Verder is de schoen uitgerust met turqoise accenten. Deze accenten komen terug in de bijenkorf achtige structuur die over de voorkant van de schoenen loopt. De swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen is zilver met een zwarte omranding en de enkelsok (de dynamic fit collar) is overwegend paars met zwarte accenten. Op de achterkant van de schoenen staat het Magista trademark teken in het turqoise en het onderstel met de ronde noppen is een combinatie van turqoise en paars. De Magista's zijn perfect voor wendbare en snelle spelers. Hieronder bespreken we nog even kort de technieken van de nieuwe schoenen!

Kenmerken paarse Nike Magista Obra voetbalschoenen

Kenmerkend aan de Nike is de hoge enkelsok (beter bekend als Dynamic Fit Collar) aan de bovenkant. De enkelsok heeft als functie dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen worden gezien, maar als één. Hierdoor ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en is het balcontact- en gevoel optimaal. De bovenkant van de Nike Magista Obra schoenen bestaat uit een combinatie van de NikeSkin technologie, de Flyknit technologie en de ACC technologie. Het Flyknit materiaal, welke tot uiting komt in 3D structuur (de honingraatstructuur) zorgt voor een perfect eerste balgevoel. In de 3D bovenlaag van de Magista voetbalschoenen is de NikeSkin technologie en ACC technologie verwerkt. De ACC technologie zorgt ervoor dat het balcontact in zowel droge als natte weersomstandigheden optimaal is. Bovendien zorgt deze structuur ervoor dat water afgestoten wordt en dat de voetbalschoenen niet zwaarder worden wanneer het regent. De achterkant van de Magista's bevat een externe hielkap, welke zorgt voor stabiliteit. De onderkant van de Magista Obra voetbalschoenen bestaat voor deel een uit nylon en voor een deel uit pebax. Deze combinatie zorgt ervoor dat je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen op veranderende situaties in het veld en je snel los kan maken van je tegenstander. De noppen van de Magista Obra schoenen zijn kegelvormig of rond. Ook dit zorgt ervoor dat je je snel los kan maken van je tegenstander! Check hieronder de foto's van de nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen en ontdek waar deze verkrijgbaar zijn.

Nike Magista Obra Metal Flash voetbalschoenen kopen

De paarse Nike Magista Obra voetbalschoenen uit de Metal Flash pack  kan je alleen voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van deze voetbalschoenen ligt rond de € 275,-! Check andere Magista Obra voetbalschoenen in het overzicht hieronder of hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike -Magista -Obra -voetbalschoenen -paars

Nike -Magista -Obra -paars -voetbalschoenen

Hyper -grape -magista -obra -schoenen