26 april 2016

Paarse Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgelekt

Paarse Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn uitgelekt. Verwacht wordt dat deze paarse Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen in september van dit jaar gelanceerd worden. Sterren als Rooney en Kane zullen dan op deze lage variant van de Hypervenom lijn schitteren. Uitgelekte foto's tonen een overwegend paar design. Echter zijn de voetbalschoenen ook mogelijk navy en oranje details rijk. Het Engelse blog Footyheadlines.com laat zien dat de bovenlaag van deze uitgelekte Phinish voetbalschoenen uit 3 lagen staat (van boven naar beneden: navy, paars, oranje). Dit houdt in dat het zig-zag patroon mogelijk overwegend navy en paars van kleur is. In het patroon komen hoogstwaarschijnlijk rode stippen terug. Verder is de Nike swoosh op de neus hoogstwaarschijnlijk rood van kleur, terwijl de Nike swoosh op de hak mogelijk navy van kleur is. Uitgelekte details vertellen ons verder dat deze nieuwe Hypervenom's een navy zoolplaat krijgen.

Materialen en technieken Nike Hypervenom voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kennen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Zo zijn de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om de voet vallen. Zo voelt het balcontact natuurlijk aan. Het paarse bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De NikeSkin technologie zorgt bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent. Op deze manier worden de voetbalschoenen dus niet zwaarder. De All Conditions Control technologie (ACC), welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De tevens fluorescerend gele binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! Check hieronder foto's van de paarse Hypervenoms!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Paarse Nike Hypervenom Phinish Voetbalschoenen