26 februari 2016

Paarse adidas X16.1 voetbalschoenen

Een wel heel opvallende variant van de adidas X16.1 voetbalschoenen is officieel gelanceerd door adidas. Adidas heeft paarse adidas X16.1 voetbalschoenen gelanceerd. Sterren als Bale en Suarez gaan hoogstwaarschijnlijk niet schitteren op deze paarse voetbalschoenen. Foto's tonen X16.1 voetbalschoenen met een overwegend paarse bovenlaag. Ook tonen foto's fel groene en zwarte details. Deze opvallende details komen terug rondom de X-cage van de adidas voetbalschoenen. Verder tonen foto's een zwarte Techfit collar en een zwarte noppenstructuur. De schoenen zijn groene veters rijk. Daarnaast bevat het design een groot zwart adidas logo op de hak en een groen X logo op de lip.

Voordelen paarse adidas X16 voetbalschoenen

De X16 voetbalschoenen zijn voor aanvallers die chaos willen maken. Dit wordt bevorderd door een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Deze bovenlaag zorgt voor een optimale balcontrole bij hoge snelheden van creatieve spelers. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciala frame: de X-CAGE. Dit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun aan de enkel. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X schoenen is innovatief. Een X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground (gewoon gras) als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de uitgelekte paarse Adidas X16 voetbalschoenen.

Paarse adidas X16 voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas X16 kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 210,-.  Directe levering en geen verzendkosten! Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Paare Adidas X 16.1 Voetbalschoenen

Paare Adidas X 16.1 Voetbalschoenen 3

Paare Adidas X 16.1 Voetbalschoenen 4

Paare Adidas X 16.1 Voetbalschoenen 5