3 april 2017

Oranje/navy blauwe Puma evoSPEED 17 voetbalschoenen

Niet alleen Ronaldo draagt vanaf vandaag nieuwe voetbalschoenen. Ook sterren als Griezmann, Aguero, Reus en Falcao dragen vanaf nu nieuwe voetbalschoenen. PUMA heeft vandaag namelijk de oranje/zwarte Puma evoSPEED 17 voetbalschoenen gelanceerd, waarop vanaf april 2017 tot en met juli 2017 deze sterren zullen gaan schitteren. De Puma evoSPEED voetbalschoenen worden ook gedragen door spelers als Bellerin, Lallana en Nolito. Hieronder bespreken we niet alleen de nieuwe kleuren van de nieuwe voetbalschoenen van Puma, maar ook de nieuwste technologieën. Puma heeft namelijk iets nieuws geïntroduceerd. Daarover straks meer.

Vind je deze nieuwe schoenen van Griezmann, Aguero en Reus nu al vet? Scoor ze direct voor kinderen en volwassenen in deze SHOP of deze ONLINE WINKEL.

Design oranje/navy Puma evoSPEED voetbalschoenen

Puma pakt voor de zomer uit met de nieuwe evoSPEEDS. Deze hebben namelijk heerlijke zomerse kleuren. De nieuwe Puma evoSPEED 17 voetbalschoenen hebben een flitsend design. De schoenen zijn bevatten verschillende tinten oranje. De voorkant van de schoenen is namelijk wat lichter oranje dan het achterdeel van de schoenen. De overloop van deze kleuren wordt bewerkstelligd door een design van ruiten. Ook bij deze schoenen heeft Puma gekozen voor het ''Tricks'' concept, wat betekent dat de linker schoen een andere kleur heeft dan de rechter schoen. De linker schoen is namelijk geheel oranje, zoals hierboven besproken. De rechter schoen is een combinatie van navy blauw en de donkerdere tint oranje. Ook deze overgang wordt bewerkstelligd door het design van ruiten. Verder bevatten beide schoenen een oranje formstripe van Puma aan de zijkanten van de schoenen. Het logo van Puma staat in verschillende tinten op de schoenen en de zoolplaat van de nieuwe kicksen is oranje. Wil je weten waarom de schoenen perfect zijn voor snelle spelers, die hun tegenstander uit willen dagen? Check hieronder alle details van de ze schoenen!

Features oranje/navy Puma evoSPEED voetbalschoenen

De Puma evoSPEED voetbalschoenen zijn natuurlijk DE voetbalschoenen voor snelle spelers. Om deze reden moet de schoen ook super licht zijn. De bovenkant van de schoenen is dan ook gemaakt van een superdun microfiber materiaal met PU. Dit materiaal zorgt er niet alleen voor dat de schoenen licht zijn, maar ook dat de schoenen nauw om de voeten vallen, zodat het eerste balcontact direct perfect is. Verder is het bovendeel van de schoenen uitgerust met het zogenaamde SPEEDFRAME systeem. Dit systeem staat geheel in het teken van stabiliteit. Het werkt namelijk als een skelet en zorgt voor ondersteuning bij het behalen van hoge snelheden, vooral als je van richting moet veranderen of onverwachte bewegingen moet maken. Voor de bescherming zijn de schoenen ook nog eens uitgerust met een extra laagje GripTex. Dit materiaal zorgt voor meer wrijving en dus een betere balcontrole in droge als natte weersomstandigheden.

Ook de onderzool van de schoenen staat geheel in het teken van explosiviteit en snelheid. De onderzool of buitenzool is gemaakt van een super licht nylon. Daarnaast is de onderkant uitgerust met het SPEEDTRACK systeem, welke afkomstig zijn van de hardloopschoenen van Puma. Deze zogenaamde torsiebaren zorgen voor balans tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van deze nieuwe Puma kicksen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Last but not least, zijn de schoenen uitgerust met een externe hielkap, welke natuurlijk perfect zijn voor de lockdown. Je voeten blijven hierdoor perfect in je schoenen zitten, voor een perfecte fit. En je verliest geen bewegingsvrijheid!

Check nu ook de nieuwe geel/oranje Puma evoPOWER voetbalschoenen van sterren als Giroud en Buffon! 

Oranje Puma evoSPEED voetbalschoenen kopen

De nieuwe, oranje Puma evoSPEED voetbalschoenen van Griezmann, Aguero en Reus kan je per direct kopen in de onderstaande online shops voor kinderen en volwassenen. De duurste schoenen hebben een prijs van van € 200,-, maar voor kinderen scoor je deze schoenen al vanaf een prijs van € 50,-. Oudere en goedkopere versies van de Puma evoSPEED 17 voetbalschoenen scoor je zelfs als vanaf € 30,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering en gratis verzending! 

Scoor de nieuwe, oranje Puma evoSPEED voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze ONLINE WINKEL.