17 juli 2017

Oranje zwarte Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen

De nieuwe Hypervenoms uit de Nike ''Lock In Let Loose'' pack zijn afgelopen week officieel gelanceerd door Nike. Op deze nieuwe voetbalschoenen gaan spelers als Lewandowski, Verratti, Aubameyang, Douglas Costa, Cavani, Mahrez en andere spelers bij hun clubs spelen vanaf juli 2017 tot ongeveer oktober. Check hieronder alle details van de nieuwe Hypervenom Phantom III voetbalschoenen. We bespreken zowel het design als de technische kenmerken van deze nieuwe kicksen.

Direct enthousiast over deze nieuwe schoenen? Check ze exclusief in deze online WINKEL of deze SHOP!

Design oranje/zwarte Nike Hypervenom voetbalschoenen

Zoals alle voetbalschoenen uit de Nike ''Lock In Let Loose'' pack zijn de nieuwe Hypervnom Phantom voetbalschoenen deels oranje en deels zwart. Het rechterdeel van de rechter schoen is oranje en het linkerdeel zwart. Bij de schoen voor de linkervoet is dit contrasterend. Over de voorkant van de nieuwe Hypervenoms prijkt in wit de swoosh van Nike en op de achterkant van de schoenen staat het Nike logo in het zwart met een witte omranding. De achterkant van de nieuwe schoenen van spelers als Lewandowski, Aubameyang en Verratt bevatten diagonale oranje en zwarte strepen. Verder is de schoen uitgerust met met zwarte, diagonale veters en is de binnenzool van de schoenen fel groen. De enkelsok van de nieuwe Hypervenoms is deels zwart en deels oranje en het onderstel van de nieuwe Hypervenom Phantom voetbalschoenen is zwart met fel groene details. Wil je meer weten waarom deze schoenen perfect zijn voor de echte afmakers? Check hieronder alle details van de nieuwe Hypervenom voetbalschoenen.

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen

We beginnen met de bovenkant van de nieuwe Hypervenom Phantom schoenen uit het ''Lock In, Let Loose'' pack van Nike. De bovenkant van de schoenen is gemaakt uit een Flyknit materiaal. Flyknit bestaat uit polyester garen, welke aan elkaar gebreid zijn. Dit is een erg flexibel materiaal, welke zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, zodat het eerste balcontact en het balgevoel optimaal is. In het Flyknit materiaal heeft Nike ook aan stabiliteit gedacht. Op de plaatsen waar de voet juist wat meer bescherming nodig heeft, heeft Nike de garens wat dichter gemaakt, voor een optimale bescherming. Uiteraard is de bovenkant van de nieuwe Hypervenom weer uitgerust met de All Conditions Control technology, welke zorgt dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is.  

Wat maakt de Hypervenom nog meer speciaal. Dit zijn onder andere de Poron foam pods. Deze zien we aan de bovenkant van de schoen in een speciaal patroon terug. Het bovenwerk is namelijk uitgerust met zogenaamde Poron foam pods. Deze pods hebben een speciale functie. Bij een bal die zacht ingespeeld wordt, zorgen de pods voor een dempende werking. Aannames gaan hierdoor nog beter. Echter wanneer er meer snelheid aan de bal gegeven wordt, worden de pods harder, zodat de bal nog harder geschoten kan worden. In het schiet gedeelte van de schoenen zijn de pods slechts 2 millimeter dik. De rest van het Flyknit bovenwerk van de schoenen is iets holler en flexibeler en zorgt dan ook voor een perfecte eerste balaanname. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan voorheen. Waar voorgaande edities van de schoenen nog slechts één meter aan Flywire kabels bevatten, zijn dat er bij deze nieuwe editie drie meters. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen.

De Hypervenoms bevatten ook een enkelsok of, zoals Nike het noemt, een dynamic fit collar. Deze enkelsok zorgt ervoor dat je enkel en voet als een lichaamsdeel voelen en je je nog bewuster bent van het contact met de bal. Deze enkelsok is nog flexibeler en is 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen.

Last but not least, bespreken we de zool van de schoenen. Deze zool wordt de Hyper Reactive zool genoemd. Deze zool is een combinatie van pebax met nylon. Het pebax is aanwezig aan de voorkant van de schoenen en nylon aan de achterkant. Pebax zorgt voor meer flexibiliteit en pebax voor meer stabiliteit. Deze speciale zoolplaat is geïnspireerd door de zoolplaat van de Nike Mercurial voetbalschoenen en de eerste en tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen. Ook deze hebben een speciale constructie. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

Nike Hypervenom III voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwart/oranje Hypervenom voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De schoenen hebben in de hoogste prijsklasse een prijs van € 250,-, terwijl je goedkopere Hypervenom voetbalschoenen al scoort vanaf een prijs van € 50,- voor zowel volwassenen als voor kinderen. Deze schoenen kan je dus kopen in de maten 32, 33, 34, 35, 36,37, 38, 39, 40, 41, 42, 44, 44, 45, 46, 47, 48 en 49. Bovendien kan je de schoenen zowel kopen voor normaal gras als voor kunstgras. Deze schoenen kan je ook nog laten personaliseren. Directe levering is hierbij gegarandeerd en vaak ook nog eens geen verzendkosten!

Scoor de nieuwste Hypervenom schoenen in deze online WINKEL of

deze SHOP!