4 februari 2016

Oranje Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen 2016

De oranje Nike Mercurial Superfly schoenen zijn gelanceerd in het kader van een nieuw pack van Nike, de Metal Flash pack. Dit zijn de voetbalschoenen waarop sterren als Sanchez (Arsenal en Chili), Martial (Frankrijk en Manchester United), De Bruyne (City en België) en Vidal (Bayern München en Chili) hun wedstrijden vanaf februari 2016 zullen spelen tot het einde van het seizoen. De nike Mercurial schoenen met enkelsok hebben een opvallende kleur en zijn overwegend oranje (bright mango). De swoosh van Nike over de voorkant van de schoenen is zilver en bevat een zwarte omlijning. De zware kleur komt bovendien terug aan de bovenkant van de dynamic fit collar. Het onderstel van de schoenen is overwegend zwart met een design van ruiten en ovale noppen, waarin turqoise accenten zijn verwerkt. Uiteraard zijn de nieuwe Mercurial Superfly schoenen uitgerust met de nieuwste technieken. Deze bespreken we nog even kort hieronder.

Materialen en technieken Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kennen een dynamic fit collar. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voeten fungeren als een lichaamsdeel. De dynamic fit collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op de manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. Nike voetbalschoenen die een dynamic fit collar bevatten zijn perfect voor creatieve en snelle spelers. De bovenlaag van de Nike Mercurial Superfly is gemaakt van ultra dun leder. Dit ultra dunne leer gaat bij Nike door het leven als NikeSkin. De bovenlaag bevat daarnaast Flyknit en ACC. Flyknit is een woven materiaal dat ervoor zorgt dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten, zodat het zogenaamde blote-voeten-gevoel ontstaat. Flyknit bevat daarnaast Flywire kabels. Flywire kabels geven ondersteuning bij onverwachte bewegingen. Ook leidt Flywire tot een betere afzet naar de zijkant. ACC zorgt op zijn beurt voor een perfecte balbehandeling gedurende alle weersomstandigheden. Deze technologie stimuleert de grip met de bal. Verder bevatten de oranje Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen een zoolplaat gemaakt van carbon. Dit materiaal is soepel en leidt in samenwerking van Flyknit tot een nog betere afzet en maakt tevens het wegdraaien gemakkelijker. Zo kunnen de hoogste snelheden worden behaald. De zoolplaat bevat daarnaast elf langwerpige noppen, waarvan zeven aan de voorkant en drie aan de achterkant. Check hieronder foto's van de mango oranje Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Check tevens waar deze recent gelanceerde Superfly's verkrijgbaar zijn.

Nike Mercurial Superfly Liquid Chrome Pack voetbalschoenen kopen

De oranje Nike Mercurial Superfly Metal Flash zijn de meest nieuwe Superfly voetbalschoenen. Deze kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,-. Zonder enkelsok kosten deze voetbalschoenen € 200,-. De goedkoopste Mercurial's scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze schoenen voor een nog scherpere prijs. Check het overzicht van de beschikbare Mercurial's in het overzicht hiernaast! Directe levering... en gratis verzending.

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële Nike SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Heb je een mening over deze voetbalschoenen? Deel het hieronder!

Oranje -nike -mercurial -superfly -schoenen

Nike -mercurial -superfly -metal -flash -schoenen

Fel -oranje -nike -mercurial -superfly -schoenen