16 juli 2015

Oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen

Nike heeft oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen gepresenteerd. De oranje Nike Hypervenom II maken deel uit van het nieuwe Nike Neon Pack en hebben veel weg van de groene Nike Hypervenom II. Ook de groene voetbalschoenen maakt deel uit van dit pack. De oranje Hypervenom II worden begin komend seizoen gedragen door sterspelers als Neymar, Isco, Adriano, Lewandowski en Mastour, zijn verkrijgbaar vanaf 17 juli 2015 en staan garant voor dodelijke behendigheid. De voetbalschoenen is na de grijze en groene variant het derde model van de Hypervenom II. Deze oranje voetbalschoen kent tevens zwarte details. De Nike Hypervenom kennen sinds korte een Dynamic Fit Collar. De enkelsok van deze voetbalschoen is oranje en kent een zwarte bies op de uiteinden. Verder wordt de oranje Nike Hypervenom II 2015 versierd met een zwart grafisch zig-zag patroon dat tevens oranje details bevat. Dit patroon loopt langs de zijkanten van de voetbalschoenen net boven de zoolplaat. Dit grafische patroon zorgt voor een uniek flitsend uiterlijk van de schoenen. Zo lijk je nog sneller. Ook de binnenzool beeldt dit zig-zag patroon uit. De bekende Nike swoosh is oranje, kent een zwarte omlijning en komt zowel terug op de voorkant van de voetbalschoenen als op de zijkant. Het design van de Hypervenom II kent verder een zooplaat waar tevens het zwart-oranje zig-zag patroon op terugkomt.. Op de zoolplaat is daarnaast een zwarte Nike swoosh zichtbaar. Het design van de Nike schoenen wordt gecomplementeerd door oranje veters.

Nike Hypervenom II voetbalschoenen

Technieken die bij de eerste grijze Hypervenom II voetbalschoenen terugkwamen komen ook terug bij de oranje Nike Hypervenom II. Zo zijn de oranje Nike Hypervenom II in het bezit van een Dynamic Fit Collar en Flyknit. Voorheen was dit niet het geval bij dit type voetbalschoen. De Dynamic Fit Collar van Nike zorgt ervoor dat je natuurlijk beweegt. Op deze manier ben je je als voetballer bewuster van je voeten en maak je flexibelere bewegingen. Hier komt bij dat de enkelsok minder irritatie geeft aan de voeten. De Flyknit zorgt op zijn beurt voor de stabiliteit van de voet, zodat zijwaartse bewegingen sneller verlopen. Hoewel de oranje Hypervenom schoen Flyknit bevat komt Flyknit niet in dezelfde hoeveelheid terug als bij de Mercurial Superfly en Magista Obra. Het Flyknit komt enkel terug op het hoge deel van de voorvoet, terwijl bij de Superfly en Obra het Flyknit doorloopt tot op de hak. De Flywire kabels moeten zorgen voor de stabiliteit van de voet, zodat zijwaartse bewegingen sneller verlopen, mede doordat de voet beter op zijn plaats blijft. Genoemde technieken samen moeten zorgen voor het maken van onverwachte bewegingen die de tegenstander op het verkeerde been zetten. Ook zorgen genoemde technieken ervoor dat de zogenaamde honingraat structuur verdwenen is op de Hypervenom en ontstaat een blote-voeten-gevoel. Dit komt ook het balgevoel ten goede. Wat de Hypervenom nog wel bezit is ACC (All Conditions Control). Zo blijft balcontrole ook gedurende natte weersomstandigheden gewaarborgt. Het design van de zoolplaat is daarnaast ook gewaarborgd. Dit geldt ook voor de noppenstructuur die speciaal gemaakt is voor plotselinge acties op het voetbalveld. De noppenstructuur kent speciale noppen dat door het leven gaat als het Split Toe systeem. Het Nike Split Toe systeem kent een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort geslepen groef bevat. Zo neem je nog sneller afstand van je tegenstander! Het enige wat anders is aan de zoolplaat bij de oranje Hypervenom II is dat deze op verzoek van topvoetballers zachter is dan voorheen. Check hieronder de foto's van de oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen.

Oranje Nike Hypervenom II voetbalschoenen kopen

De oranje Nike Hypervenom II zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar in de online shop van Nike voor een bedrag van € 275. De voetbalschoen is verkrijgbaar in volwassen en kindermaten, in verschillende prijsklassen en voor verschillende ondergronden! Ook kent Nike een Hypervenom Phinish. Dit is het lage model van de Hypervenom II en bevat geen Dynamic Fit Collar. Natuurlijk is ook de groene variant verkrijgbaar!

Koop het nu!!!

Groene Nike Hypervenom II Voetbalschoenen 2015 2 (1)

 

Oranje Nike Hypervenom II Voetbalschoenen 2015 2

Oranje Nike Hypervenom II Voetbalschoenen 2015 3Bron foto's: Footyheadlines