Nike heeft oranje Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen gepresenteerd. De oranje Nike Hypervenom Phinish maken deel uit van het nieuwe Nike Neon Pack. De Nike Hypervenom Phinish zijn de lage variant van de Hypervenom II en ging voorheen door het leven als de Nike Hypervenom. Door de komst van de Nike Hypervenom II heeft de lage variant de naam Hypervenom Phinish gekregen. Ook de oranje Nike Hypervenom II maken deel uit van het Nike Neon Pack. De oranje Hypervenom Phinish worden begin komend seizoen gedragen door sterspelers als Rooney en Kane en zijn verkrijgbaar vanaf 17 juli en is ontworpen voor controle en stabiliteit. De oranje Phinish kennen geen oranje Dynamic Fit Collar, maar zijn in design bijna gelijk aan de oranje Hypervenom II. De overwegend oranje voetbalschoen kent zwarte details. Zo wordt de oranje Nike Hypervenom Phinish 2015 versierd met een zwart grafisch zig-zag patroon dat tevens oranje details bevat. Dit patroon loopt langs de zijkanten van de voetbalschoenen net boven de zoolplaat. Dit grafische patroon zorgt voor een uniek flitsend uiterlijk van de schoenen. Zo lijk je nog sneller. Ook de binnenzool beeldt dit zig-zag patroon uit. De bekende Nike swoosh is oranje, kent een zwarte omlijning en komt zowel terug op de voorkant van de voetbalschoenen als op de zijkant. Het grafische zig-zag patroon ontbreekt op de zoolplaat van de voetbalschoenen. De zoolplaat van de Nike voetbalschoenen is overwegend oranje en kent een zwarte Nike swoosh. Het design van de Nike schoenen wordt gecomplementeerd door oranje veters.

Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen

Wel kennen de oranje Nike Hypervenom Phinish andere voordelen tegenover de oude lage Hypervenom. Zo is de bekende honingraat structuur verdwenen. Deze structuur heeft plaats gemaakt voor een bovenlaag dat Flyknit combineert met NikeSkin en ACC. Het Flyknit komt op de voetbalschoenen tot uiting in Flywire kabels. De Nike Flywire kabels lopen vanuit de veters, maar niet tot de hak. Dit is wel het geval bij de Nike Mercurial Superfly en Magista Obra. De Flywire kabels moeten zorgen voor meer stabiliteit van de voet, zodat zijwaartse bewegingen sneller verlopen. De bovenzijde van de Nike Phinish bevat daarnaast NikeSkin. NikeSkin bestaat uit een zachte laag dat uitstekend naar de voeten vormt en daarnaast ook ACC bevat. Zo behoud je ook gedurende nattere weersomstandigheden optimale controle met de bal. De geheel oranje zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een noppenstructuur die speciaal gemaakt is voor plotselinge acties op het voetbalveld. De noppen zijn op een speciale manier ontworpen en kennen een speciale vorm dat beter bekend staat als het Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit maakt het makkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Check hieronder de foto's van de opvolger van de Nike Hypervenom I.

Oranje Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kopen

De oranje Nike Hypervenom Phinish zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar in de online shop van Nike voor een bedrag van € 200. De voetbalschoen is verkrijgbaar in volwassen en kindermaten, in verschillende prijsklassen en voor verschillende ondergronden! Ook kent Nike een Hypervenom II. Dit is het hoge model van de Hypervenom en bevat een Dynamic Fit Collar. Natuurlijk is ook de groene variant verkrijgbaar.

Koop het nu!!!

Oranje Nike Hypervenom Phinish Voetbalschoenen 2015 (1)

Oranje Nike Hypervenom Phinish Voetbalschoenen 2015 2

Oranje Nike Hypervenom Phinish Voetbalschoenen 2015 3

foto's: Footyheadlines