12 juni 2020

Oranje/gele Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen - Rise Pack

Puma heeft afgelopen week weer nieuwe Puma Future 5.1 voetbalschoenen gelanceerd. Deze nieuwe voetbalschoenen zijn onderdeel van het zogenaamde Rise Pack en worden tot het einde van het seizoen 2019-2020 en in de voorbereiding van 2020-2021 gedragen door spelers als Antoine Griezmann, Luis Suarez, Zlatan Ibrahimovic, Marco Reus, Umtiti en vele andere sterspelers. Bij PSV spelen Gakpo en Doan op de Puma Future Netfit voetbalschoenen. Medio augustus/september lanceert Puma weer een nieuw pack.

Design Puma Future Netfit voetbalschoenen Rise pack

Het Rise Pack staat geheel in het teken van het opstarten van het voetbal. Nadat er drie maanden niet gevoetbal is door het coronavirus, zijn de grote voetbalcompetities weer begonnen. ''Rise'' verwijst bovendien naar zonsopgang. Tijdens de zomer worden de dagen langer en is het het perfecte weer om te voetballen. De nieuwe Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen zijn dan ook geheel in stijl van de iconische kleuren van zonsopgang. De nieuwe voetbalschoenen van het Duitse sportmerk zijn namelijk een combinatie van oranje/fel rood en geel. De rechterkant van de linker voetbalschoen is fel rood en de andere kant is geel. De linkerschoen bevat deze kleuren in omgekeerde volgorde. Uiteraard zijn de schoenen uitgerust met het logo van het Duitse sportmerk en staat het Future trademark teken ook bij deze editie op de achterkant. Matthias Mecking, algemeen manager bij Puma Teamsport geeft nog een reactie op het design van de voetbalschoenen uit het Puma Rise pack: '' Bij Puma zijn we blij dat er weer gevoetbald wordt. Ons nieuwe Rise pack zal de voetbalvelden weer wat kleur geven. Spelers zullen weer opbloeien en eensgezind weer de liefde voor het spelletje tentoon spreiden. We kijken uit naar deze boeiende voetbalzomer.''

Technologieën en materiaal Puma Future 5.1 voetbalschoenen

Qua technologieën heeft Puma geen update doorgevoerd in de Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen. Ben je hier nog niet bekend mee? We zetten ze nog even op een rijtje:

  • De upper van de Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen bestaat uit een volledig gebreid materiaal. Dit gebreide materiaal betreft een speciale garenmix, die zich ook nog eens aanpast aan de beweging van de voeten. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, maar ook dat het zorgt voor meer vrijheid. Wanneer je opeens van richting moet veranderen, uit moet wijken voor een tegenstander, of een creatieve actie wilt maken, dan werken de schoenen perfect mee. Met deze nieuwe structuur ben je nog behendiger. 
  • Een ander kenmerk van de de Puma Future schoenen is nog steeds het unieke vetersysteem van de schoenen. In de upper van de voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm!
  • De voorvoet van de Puma Future Netfit voetbalschoenen is uitgerust met een extra vlak. Dit vlak wordt de door Puma de GripControl Pro-laag genoemd en zorgt ervoor dat je nog preciezer kunt schieten en passen met deze voetbalschoenen. Bovendien garandeert dit de perfecte aanname en eerste touch!
  • De zool van de Puma Future Netfit voetbalschoenen is heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn.
  • De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Future 5 voetbalschoenen uit het Rise pack. Het Rise pack bevat ook oranje/gele Puma One voetbalschoenen. 

Puma Future voetbalschoenen bestellen

De Puma Future 5 voetbalschoenen uit het Rise pack kun je vanaf nu bestellen. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, namelijk voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. De dure versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 199,95, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,- voor kinderen en volwassenen. In de onderstaande winkels kun je de voetbalschoenen ook laten personaliseren en vind je de schoenen ook in verschillende andere kleuren en kleurencombinaties. Directe levering! 

Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!