28 september 2015

Oranje Adidas X Primeknit voetbalschoenen

De nieuwe oranje Adidas X15 Primeknit voetbalschoenen zijn vandaag gelanceerd door Adidas. Het is voor het eerst dat Adidas zogenaamde Primeknit voetbalschoenen lanceert, welke een nog betere pasvorm en fit moeten opleveren. De nieuwe schoenen moeten concurreren met de Mercurial Superfly voetbalschoenen van de grote concurrent Nike en bevatten daarom ook een kleine enkelsok. Vanaf deze week worden deze nieuwe voetbalschoenen gedragen door sterren als Suarez (Barcelona en Uruguay), Bale (Real Madrid en Wales) en Robben (Bayern München en het Nederlands Elftal). De nieuwe Adidas X Primeknit voetbalschoenen zijn geheel oranje en bevatten een print van een X in een donkerdere kleur oranje over de bovenkant van de gehele schoen. De kleine enkelsok van de schoen is zwart, evenals delen van de zogenaamde Adidas X Cage. De tong van de nieuwe schoenen is zwart met een witte X en de hiel van de schoenen bevat het Adidas Performance logo. Het onderstel van de schoenen is zwart met oranje details. Daarover straks meer. De Adidas X voetbalschoenen zijn dé kicksen om chaos mee te creëren en zijn daarom door Adidas uitgerust met de nieuwste technieken en materialen.

Kenmerken oranje Adidas Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de oranje Adidas X Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit ademende lycra heeft als kenmerk dat het flexibel is en dat het mee beweegt met de beweging van de voeten. Bovendien past dit materiaal zich aan aan de vorm van de voet, waardoor het net lijkt of je sokken draagt. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een 3D textuur, welke door Adidas de Non Stop Grip textuur wordt genoemd. Dit NSG systeem zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is tijdens alle weersomstandigheden en zorgt bovendien voor een perfect balgevoel. Uiteraard worden de nieuwe X schoenen weer gekenmerkt door de X cage over het midden van de buitenkant van de voetbalschoenen. Dit omhulsel is zwart/oranje en heeft een beetje geestachtig design. Deze X-Cage zit strak om de voeten en zorgt voor stabiliteit en steun aan de voeten, die je volgens Adidas nodig hebt om een verdediging kapot te spelen. Bovendien zorgt dit voor het zogenaamde lockdown effect. Dit betekent dat je voeten strak in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verslies. Verder zijn de nieuwste Primeknit voetbalschoenen van Adidas uitgerust met de kleine enkelsok aan de bovenkant. Dit wordt door Adidas het Techfit boord genoemd. Deze kleine enkelsok zorgt voor een stevigere druk rondom de enkels en dus een betere ondersteuning. Dan naar het design van het onderstel van de Adidas X Primeknit voetbalschoenen. Deze hebben een combinatie van een zwarte en oranje kleur en zijn uitgerust met het Adidas X-Claw systeem, welke betrekking heeft op de constructie van de noppen. De onderkant van de voetbalschoenen bevatten namelijk zogenaamde klauwnoppen, welke je helpen bij onverwachte bewegingen en waardoor je bovendien snel van je tegenstander weg kan sprinten. Bovendien is de onderzool heel licht en levert het stabiliteit. Opvallend aan deze schoenen is dat deze zowel geschikt is voor voetballen op kunstgrasvelden als voor grasvelden.Check hieronder de foto's van de oranje versie van de Primeknit schoenen.

Oranje Adidas Primeknit X voetbalschoenen kopen

De nieuwe revolutionaire Adidas X Primeknit voetbalschoenen kan je vanaf nu in volwassen maten kopen en is dus zowel perfect voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras. Deze nieuwe schoenen, waarop Suarez, Robben en Bale onder andere op zullen voetballen, hebben een prijs van ongeveer € 275,-. Check hiernaast of hieronder andere beschikbare Adidas X kicksen. Directe levering en gratis verzending.

Koop de nieuwe Adidas X Primeknit voetbalschoenen in de online voetbalschoenenshop
of in de officiële shop van Adidas!

Adidas -x -primeknit -voetbalschoenen -oranje .jg


Oranje -adidas -primeknit -x -voetbalschoenen

Oranje -adidas -x -primeknit -schoenen

Adidas -x -primeknit -oranje